A jó dolgokhoz idő kell. A legjobbhoz pontosan fél nap. Ennyi idő alatt válik tökéletesen omlóssá alacsony hőfokon a sertés pácolt húsa. Fűszeres, puha és szaftos, egy villával könnyen szálaira szedhető, a szádba téve elomlik, néhol ropog, majd szétárad és hat. A zsigereidre. Minden idegszáladat megsimogatja és átöleli ízlelőbimbóidon át. Ez a pulled pork.
A The Selection Bistróban a saját, kovásszal készített, majd félbevágva kissé roppanósra pirított buciba halmozzák a 11 órán át alacsony hőfokon füstölt, istenien szétomló, szaftos Boston Butt-ot (a tarja/lapocka egyben van kivágva a sertésből). A mennyei húshalomra aranyló cheddar szószt, majd aiolit tesznek. Ha az utóbbit nem ismernéd, akkor sincs félnivalód – ez a mediterrán szósz egy krémes fokhagymás mártás, ami nagyon jól passzol a füstös husihoz. Minderre még kovászos uborkát is kapsz, hogy igazán átütő legyen az élmény, és ezt tetőzi be a házi buci teteje.
A pulled pork szendvics mellé hasábburit majszolhatsz, de egy ilyen füstös, zamatos, húsos menü sörrel teljes, ezért könnyű, világos, valódi cseh lágersörrel kedveskednek neked.
A bónusz tartalma:
- pulled pork szendvics
- hasábburgonya
- Hekkelberg sör
Vedd meg ezt a bónuszt magadnak, vagy vegyél 2 menüre szólót, hogy ne egyedül éld át ezt a fejedelmi, kajamámort hozó élményt!