Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.

Hogyan működünk

Minden Utazás Balaton Termék Szépség Egészség Étel-ital Élmény Tanfolyam Család és gyerekek Ajándék
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Ne maradj le a legújabb ajánlatokról, add meg az emailcímedet és mi csak a legjobb ajánlatainkat küldjük el Neked, személyre szabva. Kérjük olvasd el az adatvédelmi tájékoztatónkat, itt minden információt megkapsz arról, hogy hogyan biztosítjuk a személyes adataid védelmét, és hogyan kezeljük adataidat.
Hőgutát kaptunk! Most minél melegebb van, annál több pénzt adunk ajándékba.
Vásárolj legalább 14 990 forint értékben utazást vagy szolgáltatást és annyiszor 100 forint jóváírást adunk, ahány fok van aznap délben Budapesten a met.hu szerint.

Megnézem a részleteket.

Fogászati kezelések

Egy szép mosoly öltöztet: professzionális rendelői fogfehérítés állapotfelméréssel, szájüregi rákszűréssel

Dental Studio Budapest - I. kerület
Helyszín
Dental Studio 1013 Budapest, Attila út 18.
Ma: zárva
Jó, ha tudod
  • Bónusz tartalma: állapotfelmérés, szájüregi rákszűrés, higiéniai tanácsadás, fogfehérítés, fehérítés utáni teendők részletes ismertetése
  • A professzionális LED-tömb technológiás fogfehérítő rendszerrel, egy alkalommal, rövid idő alatt látványos eredmény érhető el.
  • Egy exklúzív és barátságos környezetű rendelőben várnak téged a kezelésre
Beváltható
2018.07.16 - 09.30.
Fontos

FONTOS: Bejelentkezés hétköznap: 10-16 óra között telefonon: +3620 912 2350. A kezelés egészséges íny és fogak esetében végezhető el. Nyitva tartás a megadott napokon, illetve hétfőn és pénteken megbeszélés szerint. Egy vásárló egy bónuszt használhat fel saját részre, ajándékba egy bónuszt vásárolhat! A kinyomtatott bónuszodat vidd magaddal, vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!Tudod, mi mutat jól a szikrázó nyári napsütésben? Bizony, egy ragyogó mosoly, ami mögül ápolt, fehér fogak villannak ki. Mindenki szép mosolyt szeretne, de valóban megéri ezért a fogaid épségét kockáztatni? Az otthoni fogfehérítő praktikák nem csak a zománc sértetlenségét veszélyeztetik, de az eredményük is kétes. A Dental-Studio-nál tett látogatás után viszont valóban azonnal fehérebb fogakkal távozhatsz, és még a mosolyod egészségének megőrzéséért is tehetsz.

 

 

A professzionális LED-tömb technológiás fogfehérítő rendszerrel egy alkalommal, rövid idő alatt látványos eredmény érhető el. A kezelés lelke a fogfehérítő koncentrátum és a speciális LED-tömb lámpa. A fogfehérítő folyamatot a LED-tömb lámpa egy meghatározott hullámhosszú fény segítségével aktiválja. A fény hatására a koncentrátum apró fogfehérítő molekulákra bomlik szét, melyek behatolnak a fogzománc belsejében lévő üregekbe és lebontják a szennyeződést.

 

 

A fogfehérítés eredménye szembetűnően fényes, hollywoodi fehér mosoly. Klinikai tesztek – és saját tapasztalatuk is azt igazolják, hogy akár a 5 árnyalattal világosabb fogszín is elérhető. Az eredményt az ISO szabványnak megfelelő VITA színkulccsal mérik. A fogászaton tett látogatás során általános állapotfelmérésre, szájüregi rákszűrésre is sor került, és higiéniai tanácsadást is kapsz, valamint a fehérítés utáni teendőkről is tájékoztatnak, hogy a mosolyod valóban sokáig lehessen ragyogó.

 

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Főúri pihenés Zalacsányban
39 900 Ft
Batthyány Kúria & Golf Resort **** - Nyugat-Dunántúl, Zalacsány
Felhőtlen pihenés Velencében
33 990 Ft
A&O Hotel Velence - Olaszország, Velence
Wellness pihenés Gyulán
17 990 Ft
Fürdő Panzió Gyula - Alföld, Gyula
Ausztriai csoki kostólás
8 990 Ft
4,3/5 Fortuna Travel - Ausztria, Semmering

Belépés