Ha igazi édességrajongó vagy, akkor biztosan hallottál már róla: a fehér-, tej- és étcsokoládé mellett most már létezik egy újabb típusú csoki, a természetesen rózsaszín, gyümölcsös ízvilágú, csodálatosan selymes ruby.
Ha nem csak rajongsz a csokiért, de lélekben egy Gombóc Artúr is vagy, akkor nem csak hallottál róla, hanem alig várod, hogy megkóstolhasd.
Mostani bónuszunk viszont a valódi, feketeöves csokiimádóknak szól, akik még csak ennyivel sem érik be: ha te nem csak látni, megtapogatni, megszagolni és megkóstolni szeretnéd a rózsaszín csokit, hanem rögtön kipróbálnád más ízekkel párosítva, bonbonban, trüffelben, aprítva, olvasztva, mártva és formázva, akkor itt az alkalom!
Az Ursa Maiorban most az elsők között kapsz lehetőséget rá, hogy közelebbről is megismerkedj az új, szemet gyönyörködtető alapanyaggal és felhasználási módjaival.
. A ruby mellett természetesen a többi csokoládéfajta is a résztvevők rendelkezésére áll.
A kiscsoportos oktatáson gyakorlat-orientált cukrász oktatótól lesheted el a trükköket és tippeket. Sőt egy extra finom, rózsaszín forró csokoládéval is várnak!
A tanfolyam végén mindenkinek digitális receptkönyvet küldenek, így otthon sem okoz majd gondot az édes emlékek felelevenítése.