Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2017. július 12-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

Segítsd a Down Egyesületet megépíteni a Csodavárat Budapesten, hogy egy elfogadóbb, nyitottabb világban élhessünk!

2 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

100 forintnyi támogatás a Down Egyesületnek

A 19 éve alakult Down Egyesület célja az értelmi fogyatékossággal élő gyermekek képzése, készségfejlesztése, integrációja és érdekképviselete

Magas színvonalon foglalkoznak az értelmi fogyatékkal élők ügyével, küzdenek az inklúzív nevelés megvalósításáért Magyarországon

A Bónusz beváltható:
2017. augusztus 6. - szeptember 2.

FONTOS: A bónuszt nem kell kinyomtatnod, mert az csak jelképes. A jótékonysági akció során összegyűlt összeget és a Brigád által felajánlott 100.000 forintot teljes egészében, minden levonás nélkül utaljuk az Alapítványnak.

Brigád ár

100 Ft

100 Ft
KOSÁRBA
1486 vásárló
Down Egyesület
Cím:
1158 Budapest Árvavár utca 1.
vezess ide

+3642/444-321
Down Egyesület

Együtt élünk vagy csak egymás mellett? Fogyatékkal élő embertársainkkal ugyanazon a világon osztozunk, és ha jobban megismerjük, elfogadjuk egymást, azzal mindannyiunk számára élhetőbb valóságot teremtünk. De hogyan is kezdjünk hozzá az ismerkedéshez? Hát például a közös játékkal és minél korábban!

 

A Down Egyesület egy 1998-as alapítású non-profit szervezet, mely a Down-szindrómával és más értelmi fogyatékkal élő gyermekeket, felnőtteket és családjaikat segíti. Magas színvonalon foglalkoznak az értelmi fogyatékkal élők ügyével, küzdenek az inkluzív nevelés megvalósításáért Magyarországon. Missziójuknak tekintik a szemléletformálást a nyitott társadalom érdekében.

 

 

Minden Down-szindrómás és fogyatékosággal élő gyermek ugyanolyan kincs, mint tipikus fejlődésű társaik.

 

A Down Egyesület célja, a társadalom számára láthatóvá tenni őket, bemutatni a rejtett világukat.

 

Az Egyesület már a terhességtől kezdve segítséget nyújt, a gyermekek korai fejlesztésben is közreműködik: a szülőknek nem kell egyedül megküzdeniük a nehézségekkel, szakemberek, befogadó közösség segít nekik ebben az ismeretlen élethelyzetben. Bónuszainkkal most egy igazán figyelemre és szeretetre méltó projektjüket, a Budapesten épülő Csodavárat támogathatod. De mi is az a Csodavár?

 

Egy hely, ami sokkal több, mint játszóház.

Egy hely, ahol egyszerre lehet játszani és fejlődni, okosodni.

Egy hely, ami érzékenyít: amit együtt élvezhetnek a fogyatékkal élő és a többségi gyerekek.

 

 

A Budapesten épülő Csodavár egyszerre korai fejlesztő centrum és élményt adó játszóház. Ötletgazdája és működtetője a Down Egyesület, mely kiemelt figyelmet fordít a fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésére és integrálására. Célja, hogy hozzájáruljon egy egészségesebb, befogadóbb társadalom kialakulásához, ahol az egyéni képességek kibontakoztatása és egymás elfogadása az alapérték. És mi lehetne jobb módja ezt elkezdeni, mint a közös játék? Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy ez a különleges és fontos helyszín megépülhessen!

 

A Bónusz Brigád most az összegyűlt adományok mellé maga is küld 100.000 Ft-ot a Down Egyesületnek, hogy ne csak egymás mellett éljünk, de a következő generáció a Budapesten épülő  Csodavárban játszva már azt is megtanulja, hogyan éljünk és örüljünk együtt.

MOST A LEGNÉPSZERŰBB Hangulatos sétahajózás
1.490 Ft 4690 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Bolt
Címünk:
Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emelet (bal oldali mozgólépcsőnél balra)

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek:
10:00-20:00
Szombat-Vasárnap:
10:00-16:00

Stresszoldó Access Bars
4.990 Ft
1 alkalmas rúdtánc
990 Ft
Íjászlőtér használat
1.190 Ft 68 vásárló
Piactéri ajánlatok
Hifu teljes arc
Ampli fitness bérlet
Felső és alsó szemhéj kontúrtetoválás
Természetes szemöldöktetoválás
Teljes testkezelés
Segít a brigád Segítsd a Down Egyesületet
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM

OLDAL TETEJÉRE