Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlelmiszer és termékUtazásÉlményÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraPraktikus Ajándék

Maradj otthon. Segítünk, hogy könnyebb

legyen vigyázni szeretteidre és magadra is.

Vietnam kedvence: Pho leves választható hússal, elvitelre is
1 490 Ft
Elvitelre is kérhető
Ázsiai ízkavalkád: 3 fogásos választható menük, elvitelre is
4 490 Ft
Elvitelre is kérhető

Étel rendelés

A Bónusz Brigánál azon dolgozunk, hogy a legjobb éttermek ajánlatait juttassuk el hozzád kedvező áron vagy egyedi, csak nálunk kapható ajánlatként. Ez a mostani helyzetben sincs másképp. Munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a kedvenc helyeidről rendelhess házhoz is. Van olyan partnerünk akiknél már sikerült megszervezni a kiszállítást, másoknál lehet elvitelre kérni. Így már tudsz rendelni vagy elvitelre kérni olyan helyekről, mint a The Good Morning, Bottega del Vino vagy a Buddha Original. 

Pizza házhozszállítás

A klasszikus pizzarendelés nálunk se maradhat el. Kérdezz meg 100 embert, hogy mi jut először az eszébe, ha azt mondjuk neki, hogy ételrendelés, akkor biztosak lehetünk benne, hogy először a pizza lesz az. Rendeljük a munkahelyünkre ebédnek, otthonra filmezéshez, barátokkal sörözéshez, Fifázáshoz vagy bármilyen összejövetelre. Mindenkinek lehet készíteni megfelelő pizzát, hiszen lehet húsos, vegán és gluténmentes is.

Sütemény házhozszállítás

Legyen édes vagy sós (de inkább édes) valahogy mindig kell. Milliószor megfogadtunk már, hogy kevesebb édességet fogunk enni, nem lesz desszert az ebédhez, de hányszor sikerült betartani? Ezért is jó, hogy a Brigádra felkerültek süteményt házhoz szállító cégek is, igy otthon sem kell lemondanunk ezektől.

Ezek mellett még rengeteg helyre szereztük neked kedvezményt, mint például az éhenhalok.hu, ahonnan több száz étterem kínálatából rendelhetsz és még a Kútvölgyi karanténkórházat is támogatod vele.

Kipróbálni egy új éttermet, ételt vagy csak meglátogatni egy régi kedvenc helyet mindig is jó időtöltés volt. Akár egyedül, baráttal vagy párunkkal mentünk, de ez sajnos mostani helyzetre való tekintettel nem lehetséges.

Maradj otthon és rendelj valami finomat!

étel rendelés

Bejelentkezés