Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenTermék és élelmiszerÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraPraktikus Ajándék

Maradj otthon. Segítünk, hogy könnyebb

legyen vigyázni szeretteidre és magadra is.

100%-os homoktövisvelő, 10 db, 0,5 L100%-os homoktövisvelő, 10 db, 0,5 L
16 990 Ft
Vásárlóink kedvence

Immunerősítő

Az immunrendszerünk megerősítése és szinten tartása az egyik legfontosabb dolog, amit a szervezetünk érdekében tehetünk. 

De mi is az immunrendszer?

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa. Az immunrendszer fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját és az idegen anyagokat. Ha pedig idegen anyaggal találkozik, akkor azt eltávolítsa, megsemmisítse.

Tanácsok immunerősítéshez

Immunerősítő készítmények

Rengeteg tesztelt és bizonyítottan bevált immunerősítő készítménnyel segíthetjük az immunrendszerünket. Ilyenek lehet például a C vitamin, D vitamin, Béres csepp, CBD készítmények vagy egyéb vitaminok és speciális immunerősítő szerek.

Ilyen készítményeket már korosztályra lebontva is vásárolhatsz, hiszen léteznek immunerősítők gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek is.

Stressz elkerülése

Hosszú távon a stressz, stresszes életmód súlyos következménnyel járhat. Próbálj meg eleget pihenni, megfelelő mennyiséget aludni. Találj valami hobbit vagy módszert a feszültség levezetésére. Sokaknak a sportolás segít ebben.

Étrend

Sokat segít az egészséges táplálkozás. Egyél minél több gyümölcsöt és zöldséget, kerüld a cukrokat és a sok sót. Legyen valami rendszer az étkezésekben. Figyelj oda, hogy a szükséges vitaminok és ásványi anyagok minden nap bekerüljenek a szervezetedbe.

Folyadékbevitel

Ne csak akkor igyál, ha szomjas vagy. Naponta legalább 2 liter víznek be kell jutnia a szervezetbe.

immunerősítő

 

Bejelentkezés