Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenTermék és élelmiszerUtazásÉlményÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraPraktikus Ajándék

Maradj otthon. Segítünk, hogy könnyebb

legyen vigyázni szeretteidre és magadra is.

Játékok gyerekeknek

A hosszú otthon töltött idő alatt a gyerekeknek is változatos elfoglaltságok kellenek. Mi a Brigádnál rengeteg játékot kínálunk, amelyekkel az otthon töltött időt az egész családnak feldobhatjuk.

Társasjátékok gyerekeknek

Fejlesztés, szórakozás és minőségi időtöltés. Mindezt megadják a társasjátékok gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Legyen akár memória játék, kirakó vagy iskolai felkészítő társas. Neked van már otthon?

Kerti játékok

Ha van kertetek, akkor azt most igazán érdemes kihasználni. Ha jó az idő, akkor a kerti játékok rengeteg lehetőséget biztosítanak a gyermekednek és neked is a szórakozásra.

Egy labda mindig kiváló megoldás, hiszen temérdek lehetőséget nyújt ez az egyszerű játék. A gyermeked tud vele egyedül is szórakozni, de akár többen is játszhattok vele. Legyen mindig legalább egy labda a háznál. Focizzatok, játszatok kidobóst vagy vegyetek belőle több százat és rendezzetek be egy labdával feltöltött medencét.

Vannak egyéb kerti játékok is, amik jó időben szórakoztatni tudják a gyermeket. Például egy homokozó. Ki ne emlékezne, hogy milyen jó is volt homokvárat építeni, régészkedni vagy csak formákat készíteni homokból. Már nem kell ehhez játszótérre menni, hiszen tetővel rendelkező homokozót tőlünk is rendelhetsz.

játékok gyerekeknek

Bejelentkezés