Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenTermék és élelmiszerÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraPraktikus Ajándék

Maradj otthon. Segítünk, hogy könnyebb

legyen vigyázni szeretteidre és magadra is.

Online tanfolyamok

Nem csak vásárolni, hanem tanulni is tökéletesen lehet online. Az elmúlt évtizedben rengeteg online tanfolyam jelent meg, szinte minden témát lefedve. A Udemyhez és Courserához hasonló hatalmas külföldi játékosok mellet a magyar piacon, magyar nyelven is megjelentek tanfolyamok, amik közül a Bónusz Brigád is hozott neked párat.

Online nyelvtanfolyamok

A nyelvtudás kifejezetten fontos a mai világban, ezért talán a nyelvtanfolyamok a legismertebb és legelterjedtebb szereplői az online tanulásnak. Diploma megszerzéséhez kötelező legalább egy nyelvvizsga megléte, de már az egyetemre jelentkezéskor is plusz pontot lehet kapni érte. De egy jó nyelvtudás meg tudja könnyíteni a hétköznapokat és a munkaerőpiacon betöltött szerepet is. Magyarországon az angol és a német nyelvtudás a legnépszerűbb. Szerencsére munkatársaink gyűjtöttek neked is kiváló online nyelvtanfolyamokat.

Kresz e-learning

A másik legnépszerűbb és legelterjedtebb a KRESZ e-learning. Ma már kevesen ülnek be a terembe és hallgatnak végig egy kresz tanfolyamot, a legtöbben az e-learninget választják. Egyszerű, akkor foglalkozol vele, amikor időd van rá. Ráadásul a hozzá tartozó kvíz programmal a tökéletesen fel tudsz készülni egy vizsgára.

Maradj otthon és tanulj online!

online tanfolyamok

Bejelentkezés