Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2017. július 12-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár
Adrenalin

A szárnyalás élménye becsomagolva - 3 féle bónusz a Fly Away siklóernyős iskolába

8 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

I. csomag: Siklóernyős bónusz, melyet beszámítanak a pilótavizsgáig tartó tanfolyamba, tandemrepülésbe, motoros trájkos tandemrepülésbe (20 vagy 40 perc), vagy 3 napos kedvcsináló programba (Szárnybontogató Napok)

II. csomag: Siklóernyős bónusz, melyet beszámítanak a pilótavizsgáig tartó tanfolyamba, tandemrepülésbe, motoros trájkos tandemrepülésbe (20 vagy 40 perc), vagy egy az egyben beváltható a 3 napos kedvcsináló programra (Szárnybontogató Napok)

III. csomag: Siklóernyős bónusz, melyet beszámítanak a pilótavizsgáig tartó tanfolyamba, motoros trájkos tandemrepülésbe (20 vagy 40 perc), vagy egy az egyben beváltható a 3 napos kedvcsináló programra (Szárnybontogató Napok)

A Bónusz beváltható:
2017. december 14. - 2018. október 15.

FONTOS: Bejelentkezés e-mailben: jelentkezes@flyaway.hu, küld el a bónuszkódod, a választott program nevét és az itt található adatokat. Az egyes programok választható időpontjáról itt tájékozódhatsz a Fly Away honlapján. Minden programra folyamatosan adnak meg új időpontokat. A helyeket jelentkezési sorrendben töltik fel. A csoportok létszáma a hatékony és biztonságos oktatás érdekében maximalizált.

Brigád ár

9.990 Ft

15.000 Ft
Válassz csomagot!
KOSÁRBA
11 vásárló
4.2 megbízható
14 vásárló értékelte a partner előző ajánlatát.
  Csak ellenőrzött értékelések
Minden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást.
Kiváló a Fly Away csapat, nagyon segítőkészek és profik, maximálisan meg vagyok elégedve a bónusszal!
2012. Április 04.

Vajon hogyan lehet becsomagolni a pillanat élményét, amikor szabadon suhansz a madarakkal a felhők alatt, térképpé zsugorodik alattad a táj, és megérzed a felhők illatát? Bármilyen hihetetlen, egy bónuszba ez is belefér, Elvégre lehet szebb meglepetés annál, mint amikor szárnyakat adsz valakinek?

 

Régi álma az embernek a repülés – és az egyik legszebb, leginkább természetközeli formája a siklóernyőzés.

 

 

Sokkal közelebb van hozzád, mint gondolnád! Nem kell hozzá különleges képesség… Nem kell hozzá különleges kondíció… Nem kell hozzá különleges bátorság… Elég, ha megszületett benned a vágy és bejelentkezel a Fly Away Siklóernyős Iskolához! Immár 26 éves képzési tapasztalattal a hátuk mögött segítenek abban, hogy minél több élményt szerezzen neked a repülés, a lehető legbiztonságosabb körülmények között.

 

Az iskola vezetőoktatója Simonics Péter, a távrepülés céltáv világcsúcstartója, a magyar válogatott vezetője – nem csak szakmai fogásokra tanít, de a siklóernyőzés, mint a természethez legközelebb álló repülési forma legmélyebbről szóló hangjait próbálja feltárni a nyitott füleknek...

 

Legújabb bónuszunkkal elrugaszkodhatsz a földtől, a felhőkig emelkedhetsz, lebeghetsz, repülhetsz, vagy élményt ajándékozhatsz szeretteidnek.

 

 

A bónusz beváltásánál, illetve beszámításánál (értéktől függően) 4 lehetőség közül is választhatsz:

  • 3 napos kedvcsináló program (Szárnybontogató Napok) a végén egy önálló lesiklással! A program létezik “Light” és “Hardcore” változatban is, válogass kedvedre!
  • tandemrepülés (a szabadrepülés élménye páholyból, minimum 10 percben)
  • tandemrepülés motoros trájkkal (20 vagy 40 perces változatban)
  • alapfokú tanfolyam (egészen a pilótavizsgáig tartó alapképzést ad!). 

 

 

(1) Szárnybontogató Napok – 3 napos kedvcsináló program


„Kipróbálnám, de nem tudom, hogy igazából akarom-e, merem-e…?”     
Ugye milyen sok emberben felötlik a kétség, amikor a siklóernyőzésről kérdezik? Most egy élménydús program keretében választ kaphatsz a fenti kérdésre – a Fly Away oktatói mindent megtesznek azért, hogy a siklóernyőzés a szenvedélyeddé váljon! 
Pénteken délután 17.00-kor találkoztok egy kis elméleti alapozásra – így még szabit sem kell kivenned. 

 

A szombat immár egész napos program - irány a gyakorlat! Alapszintű fogásokkal ismerkedtek: földi ernyő kezelés, kupolázás, starttechnikák és leszállástechnikák futópróbák keretében. Vasárnap folytatjátok a gyakorlást és ha engedi az időjárás és kitartóan gyakorolsz, akkor eljuthatsz az első önálló talajmenti siklás élményéig is!

 

Sőt, hogy még inkább testre szabott legyen az élmény, két típusú Szárnybontogató közül is választhatsz: “Light” és “Hardcore”. Ugye izgalmasan hangzik?

 

(2) Tandemrepülés


Mindenki számára fontos az első benyomás. A tandem siklóernyőzés segítségével az első páholyból élvezheted ezt a csodálatos élményt. Sokan nem biztosak magukban, hogy vajon az élményen túl nem félelmetes-e a repülés. Nos, a Fly Away profi pilótái mindent megtesznek, hogy eloszlassák a kétségeid! A tandemrepülés nem pusztán élményszerzés, hanem egy olyan próbatétel, amely segít eldönteni, hogy fellobbanó lelkesedésről vagy igazi szerelemről van szó.


A repülés időtartama az időjárási körülményektől és a tereptől függ, de legalább 10 percet biztosan a levegőben töltötök! Ám A tandempilóták szeretnek repülni.

Így, ha az időjárási körülmények lehetővé teszik és élvezed a repülést, akár sokkal tovább is a levegőben maradhattok!
A Fly Away a csörlésből történő tandemrepülést részesíti előnyben. Ilyenkor a hegyet egy csörlőszerkezet helyettesíti, ennek segítségével emelkedik a levegőbe a siklóernyő. A tetőponton a pilóta leold, innentől szabadon siklik az ernyő a levegőben.


Változó, vagy kiszámíthatatlan szélirányban, esetleg gyengébb, nyugodtabb időben messze a legbiztosabb és legbiztonságosabb repülési élményt nyújtja. Sőt a leoldási magasság lényegesen nagyobb (600-1100 méter), mint hazai hegyi starthelyeink szintkülönbsége (90-300 méter). Vagyis jóval több ideje van az utasnak rácsodálkozni az alatta elterülő tájra, a pilótának pedig több ideje van termikeket találni a további fennmaradáshoz.

 

3) Tandemrepülés motoros trájkkal (20 vagy 40 perc)


A motoros trájkkal történő repülés a technikai sportok szerelmeseinek nyújt felejthetetlen élményt. Egy három keréken guruló trájkban ül a pilóta és az utas, amely a fejük fölé húzott siklóernyő és a motor segítségével emelkedik a levegőbe. Nem mellékes az sem, hogy az időtartam repülést a motor garantálja, nem kell csupán a felszálló légáramlatokra (termikek, lejtőszél) hagyatkoznunk. 

 

(4) Alapfokú tanfolyam

 

Lépésről lépésre rugaszkodsz el a földtől. Egyre feljebb és feljebb. Nem ígérjük, hogy gyorsan haladsz majd, de azt igen, hogy a levegőben töltött időt biztonságban töltöd, és élvezni fogod minden pillanatát!

 

Az alapfokú tanfolyam célja már az első siklóernyős pilóta vizsga. Tudni kell, hogy a siklóernyőre éppen úgy vonatkoznak a légi közlekedés szabályai, ahogyan az utasszállító gépekre, azért a jogosítás megszerzése komoly tudást igényel. Az elméleti és gyakorlati foglalkozások folyamatosan egymásra épülnek. Így fokozatosan megismerkedsz a meteorológiával, aerodinamikával, felszereléssel, repüléstechnikával, miközben a startgyakorlatoktól haladsz a valódi repülés és a felhők felé!

 

 

 

A legfontosabb tudnivalók a Fly Away tanfolyamáról:

 

- Az alapozással – vagyis elméleti előadásokkal (aerodinamika, meteorológia, repüléselmélet, szabályismeret, légterek stb.) és "fedett-pályás" gyakorlati foglalkozásokkal (felszerelések használata, beállítása, mentőrendszer ismerete, tornatermes foglalkozások) készültök fel a márciusban kezdődő gyakorlatra. Az aktív alapozó időszak garantálja, hogy minél alaposabb felkészültséggel láthass neki gyakorolni, és minél előbb, biztonságban a levegőbe emelkedhess!

-  A kezdő napi páros gyakorlatokat követően mindenki külön felszereléssel gyakorol, senkivel sem kell osztoznod. A tanfolyam idejére a felszerelést az iskola biztosítja.

- A gyakorlati napok általában 9-16 óráig tartanak.

-  A tanfolyamokon az oktatás és a haladás a résztvevők eltérő szabadideje és képessége miatt személyre szabott. Péntek, szombat, vasárnap mindig van oktatás (természetesen Időjárás függvényében), de esetenként hétköznapokon is adnak plusz lehetőséget – tőled függ, milyen sűrűn tudsz járni.

- Az A-vizsgák kiadása nem a tanfolyamon eltöltött napok számától, hanem kizárólag az elsajátított elméleti és gyakorlati tudástól, mentális felkészültségtől függ! Ha hosszabb időre van szükséged az átlagnál, a tanfolyamdíjat ez akkor sem befolyásolja. Első a biztonság!

- A tanfolyam vége felé – de még a tanfolyamon belül! – már önállóan (de oktatói felügyelettel) akár több órát is repülsz!

 

 

A Fly Away alapfokú tanfolyamának végére sokkal többet nyersz, mint a képzettséget igazoló pecsét: repült órákat, összetartó csapatot, megalapozott tudást… Mindez együttesen jelenti a belépőt a valódi repülés világába, ahol szelek szárnyán töltött órák, felhőutakon megtett idő, megrepült kilométerek és életre szóló élmények várnak!

 

 

A Fly Away évtizedek óta összetartó, jó hangulatú csapata szeretettel és rengeteg tapasztalattal várja az új pilótákat! A szezonon kívüli időszakban is rendszeresek a Fly Away Klubnapok, előadások!

 

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

MOST A LEGNÉPSZERŰBB 3 fogásos belvárosi vacsora
4.990 Ft 168 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Bolt
Címünk:
Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emelet (bal oldali mozgólépcsőnél balra)

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek:
10:00-20:00
Szombat-Vasárnap:
10:00-16:00

Häagen-Dazs jégkrém fondü
3.990 Ft 1305 vásárló
Mászótermi belépő
990 Ft 1155 vásárló
Élménylövészet - 60 lövés
6.990 Ft 1092 vásárló
Piactéri ajánlatok
Arcfiatalító kezelés
SZJA bevallás készítés magánszemélyeknek is
Női mosás, vágás, regeneráló pakolás
Egy órás fotózás
2 alkalmas izomstimulációs kezelés
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
29.177.426.689 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Mobil verzió