Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.

Hogyan működünk

Minden Utazás Balaton Termék Szépség Egészség Étel-ital Élmény Tanfolyam Család és gyerekek Ajándék
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Ne maradj le a legújabb ajánlatokról, add meg az emailcímedet és mi csak a legjobb ajánlatainkat küldjük el Neked, személyre szabva. Kérjük olvasd el az adatvédelmi tájékoztatónkat, itt minden információt megkapsz arról, hogy hogyan biztosítjuk a személyes adataid védelmét, és hogyan kezeljük adataidat.
Hőgutát kaptunk! Most minél melegebb van, annál több pénzt adunk ajándékba.
Vásárolj legalább 14 990 forint értékben utazást vagy szolgáltatást és annyiszor 100 forint jóváírást adunk, ahány fok van aznap délben Budapesten a met.hu szerint.

Megnézem a részleteket.

Repülés

Két legyet egy csapásra: siklóernyős tandemrepülés és kedvezmény az alapfokú tanfolyamra 1 vagy 2 főnek

Lejárt
Siklóernyős tandemrepülés és kedvezmény az alaptanfolyamra 1 főnek 19 990 Ft
Siklóernyős tandemrepülés és kedvezmény az alaptanfolyamra 2 főnek 38 990 Ft
44 vásárló
Ajánlat mentése
Mentett ajánlat Törlés
Helyszín
Fly Away Siklóernyős Iskola
Fly Away Siklóernyős Iskola Értékelése 74 vásárló értékelés
4,5/5
5 50
4 15
3 4
2 4
1 1
Jó, ha tudod
 • A repülésed biztonságát kiváló műszaki állapotú tandemernyő, megfelelő protektorral ellátott beülő, mentőernyő – és a Fly Away tandempilótáink nagy tapasztalata egyaránt garantálja
 • A leggyakrabban használt starthelyek: Kartal csörlőpálya, Jobbágyi csörlőpálya, esetenként Csolnok, Tardos, Hármashatár-hegy Óbuda, Újlaki-hegy vagy más Budapest-környéki helyszín
 • Aki a tandemrepülést követően 1 hónapon belül bejelentkezik a tanfolyamra, annak a tandemrepülésre befizetett összeg 70%-át is jóváírják
Beváltható
2018.03.09 - 12.31.
Fontos

Bejelentkezés e-mailben: jelentkezes@flyaway.hu, a bónusz elküldésével és az ITT található adatlista kitöltésével, a választható időpontokat ITT találod. További információért keresd fel a www.flyaaway.hu weboldalt. A kinyomtatott bónuszt vidd magaddal vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!„Kipróbálnám, de nem tudom, hogy aztán akarom-e, merem-e, nekem való-e…?” Ugye milyen sok emberben felötlik a kétség, amikor a siklóernyőzésről kérdezik? Ezt a kettős kedvezményt tartalmazó programot elsősorban azoknak ajánljuk, akik némi ízelítőt szeretnének kapni a siklóernyőzésből, mielőtt belevágnak a pilóta vizsgáig tartó tanfolyamba. 

 

 

A Fly Away 27 év képzési tapasztalattal és profi csapattal azon dolgozik, hogy átadja neked a repülés semmihez sem fogható élményét, és mire véget ér a repülés egy biztos IGEN legyen a válasz a fenti kérdésre!

 

 

Itt nem zubog az adrenalin… Egyszerűen a levegőbe emelkedsz, eltöltesz a szelek szárnyán néhány tucat percet, de mire leszállsz már nem az vagy, aki voltál…

 

A Fly Away tandempilótái olyan új dimenzió kapuját tárják fel számodra, amiről sokan egész életünkben csak álmodozni fognak. Szabadon elrugaszkodni a talajtól és a hétköznapoktól; térképként tekinteni le az alattad elsuhanó tájra; madár módjára, madarakkal együtt suhanni a levegőben; beszívni a felhők jólesően friss illatát… Most itt a lehetőség, hogy valami olyan történjen veled, ami még eddig soha!

 

 

Élvezd páholyból a repülést!

 

A tandemrepülés nem pusztán élményszerzés, hanem egy olyan próbatétel, amely segít eldönteni, hogy fellobbanó lelkesedésről vagy igazi szerelemről van szó. Ha az utóbbi, akkor rögtön élhetsz is a bónusz második felével, és kedvezményesen fizethetsz be a kezdő tanfolyamra, hogy a repüléssel folytatott kalandodból tartós kapcsolat szülessen!

 

A leggyakrabban használt starthelyek: Kartal csörlőpálya, Jobbágyi csörlőpálya, esetenként Csolnok, Tardos, Hármashatár-hegy Óbuda, Újlaki-hegy vagy más Budapest-környéki helyszín. 

 

 

A repülés időtartama az időjárási körülményektől és a tereptől függ, de minimum 10 perc. Ha ez mégsem jönne össze elsőre, akkor újra startoltok! Tandempilótáik azonban egytől egyig szeretnek repülni, így ha az Időjárás „adja” és Te élvezed, akkor sokkal hosszabb ideig is szárnyalhattok.

 

Mitől függ, hogy melyik helyszínen repültök?

 

Fontos tudni, hogy a siklóernyőzés erősen időjárásfüggő sport! Így döntően az adott nap időjárási viszonyai, széliránya határozzák meg, hogy a lehetséges starthelyek közül honnan repülhettek.

Minden hazai starthely egy viszonylag behatárolt szélirányban alkalmas a startolásra, hiszen a siklóernyőnek éppen úgy, mint minden más repülőeszköznek – sőt, még a madaraknak is! – széllel szemben kell a levegőbe emelkednie.

 

A helyszínt ezért a választott dátum előtt egy-két nappal pontosítjátok a legfrissebb előrejelzések függvényében.

 

Ha autóval érkezel, megküldik számodra a helyszín koordinátáját. Ha gyalogosan jössz, ezt jelezd feléjük bejelentkezéskor! Igény esetén szerveznek budapesti találkozót, segítenek a helyszínre jutni, ám a repülés díja az útiköltséget nem tartalmazza.

 

 

 

Mitől függ, mennyi ideig repültök?

 

A siklóernyősök számára az optimális idő, amikor termikek (felszálló meleg légáramlatok) vagy hegyek közelében a lejtőszél segítségével hosszabb ideig is a levegőben maradhatnak, sőt egészen a felhőalapig kiemelkedhetnek! „Gyenge” időben az ernyő szépen, lassan, nyugodtan lesiklik…

 

Persze ha az idő „él”, aktívak a termikek, könnyen fent lehet maradni, akkor Tőled is függ – hiszen a tandempilóták sosem unnak bele repülésbe, szívesen mutatnak újabb és újabb repüléstechnikai fogásokat Neked! Legalább 10 percet azonban garantálunk!

 

 

Mit jelent a csörlésből történő repülés?

 

Ilyenkor a hegyet egy csörlőszerkezet helyettesíti, ennek segítségével emelkedik a levegőbe a siklóernyő. A tetőponton a pilóta leold, innentől szabadon siklik az ernyő a levegőben.

 

Változó, vagy kiszámíthatatlan szélirányban, esetleg gyengébb, nyugodtabb időben messze a legbiztosabb és legbiztonságosabb repülési élményt nyújtja.

 

Mik ennek az előnyei?

 

 • Nem kell előtte hegyet másznod.
 • Gyorsabb start, kevesebb várakozás idő. Hegyi start esetében ki kell várni az optimális startszelet, amely meg fog tartani a lejtőben – ez akár több óra is lehet, míg a csörlésből történő repüléshez sokkal szélesebb skálája alkalmas a szélerőnek.
 • Könnyebb, biztosabb start. Míg a hegyi starthelyek egy része kisebb, kövesebb, nagyon is ideális szélviszonyokra van szükség, addig a csörlő egy egyenletes, közel sík talajról emel el, ahol sokkal könnyebben mozogtok.
 • A leoldási magasság lényegesen nagyobb (600-1100 méter) , mint hazai hegyi starthelyeink szintkölünbsége (90-300 méter). Vagyis jóval több időd van rácsodálkozni az alattad elterülő tájra, a pilótának pedig több ideje van termikeket találni a további fennmaradáshoz.
 • Így nagyobb bizonyossággal tudtok hosszabb időt tölteni a levegőben.
 • Ha pedig mégsem sikerülne elsőre elég sokáig fennmaradni, csak becsatol a pilóta és már startolhattok is újra – nincs hosszú várakozás, nincs újbóli hegymászás, cipekedés
 • Sokkal tágabb az az Időjárási körülmény, amiben tudtok startolni csörlővel. Míg a hegyi startnál a szélcsend csak rövid egy-két perces lesiklást adna ki, addig a csörlős start nagyobb szintkülönbsége miatt csodás, hosszabb, ráadásul nyugodt repülésben lehet részed. Élénk szélben pedig stabilabb, biztosabb a csörlős start.

Mit hozz magaddal?

 

 • kirándulóöltözet (hosszúnadrág, hosszú ujjú felső), magasszárú bakancs,
 • elemózsia és innivaló (bőségesen!)
 • fényképezőgép az emlékek megörökítésére,
 • türelem, nyitottság, érdeklődés.

 

Egyéb tudnivalók, GYIK:

 

 • A program teljes időtartama lényegesen hosszabb, mint maga a repülés! A repülést megelőzi egy felkészítés, amikor a tandempilótád elmagyaráz, megmutat mindent részletesen, amit a repüléshez tudnod kell. Szánj rá elég időt, hogy át tudd adni magad a repülés élvezetének!
 • A repülés helyszínére elkísérhetnek érdeklődők, családtagok is.
 • 18 évnél fiatalabb utas esetén írásbeli szülői hozzájárulás szükséges. Sőt, örömmel veszik, ha a fiatalokat a szülők elkísérik! 
 • A repülésed biztonságát kiváló műszaki állapotú tandemernyő, megfelelő protektorral ellátott beülő, mentőernyő – és a Fly Away tandempilótáink nagy tapasztalata egyaránt garantálja.
 • Kérjük, jelezed már bejelentkezéskor, ha bármi olyan problémádról tudsz, ami a repülést befolyásolhatja (pl. tériszony, pánikbetegség, a mozgás bármilyen szintű korlátozottsága…) Ha a repülés lehetséges az adott problémával, feltétlenül segítenek, tanácsot adnak, felkészítenek előzetesen!
 • Ahhoz, hogy a repülés a legnagyobb élményt nyújtsa és tandempilóták a legoptimálisabb startidőpontot választhassák ki, előfordulhat, hogy a starthelyen várni kell. Hozz magaddal jó adag türelmet, nyitottságot, érdeklődést és szívd magadba a természet illatát!

 

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnekis!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Hajdúszoboszlói wellness
38 900 Ft
Hotel Aurum Family, Hajdúszoboszló - Alföld, Hajdúszoboszló
Négycsillagos egri pihenés
42 900 Ft
4,5/5 Hotel Ködmön**** - Észak-Magyarország, Eger
Kikapcsolódás Bikácson
29 900 Ft
4,9/5 Zichy Park Hotel - Dél-Dunántúl, Bikács
Kikapcsolódás Siófokon
23 900 Ft
Villa Campana*** - Balaton, Siófok

Belépés