Vannak a fülünk számára kedves ünnepi hangok: a Mennyből az angyal, a csillagszóró sistergése, meg persze az a szisszenés, ahogy a sörösüvegről lepattan a kupak, hogy aztán az első nagy korty megkoronázzon ünnepet vagy hétköznapot is.
A sör fogyasztása sokunk számára magától értetődő, gyakorlottak vagyunk benne, határozott véleményünk és elképzelésünk van a jó sörről. De mennyit tudsz arról, hogy hogyan is készül valójában a jó sör? Mi történik ott, ahol adottak a feltételek, megvan a szakértelem és érezhető a lelkesedés is a minőségi sörök iránt? A sörfőzés ugyanis mesterség, aminek tudománya és hagyománya van!
Ha szeretnéd megtapasztalni a BigFoot Sörfőzde elkötelezettségét eme remek szakma iránt, látni a munkájukat befolyásoló tényezőket, választ kapni a hétköznapok rejtelmeire, látogasd meg a főzdéjüket!
A BigFoot Sörfőzde küldetése, hogy a Magyarországon intenzíven fejlődő gasztrokultúra részeként készítsenek magas minőségű söröket. Teszik ezt a hagyományokat tisztelő eljárások bevonásával. Lényeges törekvésük továbbá az Ale-ek világában maradandót teremteni, de nem ijednek meg egy jó Láger sör elkészítésétől sem.
Ha ismersz valakit, aki nem csak élvezni, de érteni is szeretné a sörét, és kíváncsi rá, milyen út vezet a palackig és mitől lesz olyan friss és üdítő a habzó ital, akkor tedd a fa alá a bónuszt, és ajándékozz olyan élményt, ami ezentúl mindig eszébe fog jutni, ahányszor meghallja azt a fülnek oly kedves szisszenést.
A látogatás magában foglalja:
- Az üzem bemutatását.
- A söreik kóstolását, ideértve egy-egy készülőben lévő sör ízének összehasonlításával.
- Lehetőséget további vásárlásra.
A látogatás időtartama hozzávetőlegesen egy óra.