Na most mit tudsz kezdeni egy ilyen hosszú, kiszámíthatatlan téllel?! Hideg van, szürkeség és süvítő szél, aztán meg jön a tízfokos tavasz, hogy belegebedj a vastag nagykabátodba. Épp kezded megszokni a váratlanul jött enyhülést, mire jól összetrollkodja a tél az egészet egy kiadós havazással meg repkedő mínuszokkal.
Tényleg, ezek után már csak legyinteni lehet az időjárásra, amúgy lemondóan, és valahol a hormontermelődés tájékán keresgélni egy löketet a mindent kompenzáló boldogságból. Igen, IGEN, az édességről beszélünk, az endorfinkiválasztás legkényelmesebb, legízletesebb, legmámorítóbb ösztönzőjéről – és abból is valami igazán különlegesről!
Képzelj el egy óriási, jó meleg tejes-tejhabos kávét, de ne csak úgy magában, képzelj hozzá mennyei ízesítést is sok-sok karamellával, amit egy csipet sóval bolondítottak meg. Adj mellé egy pár ellenállhatatlanul omlós, kísértésbe ejtő desszertcsodát, és persze valakit, akivel mindezt szívesen megosztanád.
És már kész is egy édesen csábító bónusz receptje: két adag sós karamellás grande latte és négy darab helyben készült eredeti francia macaron a Rayʼs Bistro & Barban – egy két személyre szóló desszertmenü, amivel könnyedén kibekkelheted a legfrusztrálóbb téli napokat is.