Szaftos, fűszeres, omlik, akár a vaj, mégis jól esik belemélyeszteni a fogaidat. Steaket enni kicsit olyan érzés, mintha megint egy törzs tagjaival ülnénk a tűz mellett, és egy hosszú vadásznap után harapnánk a jól megérdemelt húst.
Persze, manapság már az éttermekben rendelt steak mellé olyan mártásokat és köreteket kínálnak, amelyek a modern gasztronómia elvárásainak is maximálisan megfelelnek, a fehérborban főtt, fűszeres meggy élvezete például megkövetel némi konyhai civilizációt, de éppen attól olyan jó a steak menü, hogy a modern ételszeretet és a hagyományos ízek találkoznak benne.
Bónuszunkért cserébe most hamisítatlan, amerikai filmeket idéző steaket tesznek eléd, ráadásul nem is kis adagban: míg a legtöbb étteremben 200 grammos adagokat pakolnak a tányérotokra, itt fejenként 250 gramm hús jár, és akkor még nem is beszéltünk az ínycsiklandó szószokról, a köretekről – amik azért egy kis rostot is hozzáadnak a vacsorához – meg persze a választható italról, amivel leöblítheted mindezt.
Az élményhez mamutot vadászni dárdával nem kell, a bónuszt egérrel eltalálni pedig igazán nem nehéz.