Vannak kultúrák – például az amerikai – ahol a steak készítésben mérik, hogy férfi-e a férfi, és aki szaftosabbra, porhanyósabbra süti a húst, az a család igazi feje.
A steak tényleg egy viszonylag egyszerű, de türelmet, figyelmet és némi szaktudást igénylő étel, elkészítését pedig bárki megtanulhatja.
Bónuszunkkal egy izgalmas workshopra látogathatsz el, amin megismerheted a különböző steak-ek elkészítését, legyen ez egy egyszerű csirkemell steak, vagy egy kicsit több odafigyelést igénylő bélszín, vagy hátszín steak. Te döntesz, de annyit tudnod kell, hogy vörös hús választása esetén alkalmanként 1-1 hús fajtával tudtok foglalkozni, mivel ezek több időt igényelnek.
Minden húshoz 1 bort is kóstoltok az elkészítése során és röviden beszéltek arról is, melyik ételhez miért és miként választunk bort.
A bónusz 1 fő részére szól, így akár egymagad is elvégezheted a kurzust, hogy frissen szerzett tudásoddal utána lenyűgözd a családot vagy a barátokat, vagy többen is vehettek bónuszt, és együtt, egy konyhában ismerkedhettek a steak és a bor tökéletes párosával.