Vannak kultúrák – például az amerikai – ahol a steak készítésben mérik, hogy férfi-e a férfi, és aki szaftosabbra, porhanyósabbra süti a húst, az a család igazi feje.
A steak tényleg egy viszonylag egyszerű, de türelmet, figyelmet és némi szaktudást igénylő étel, aminek szerencsére nem csak a legénykonyhákban van helye, elkészítését pedig bárki megtanulhatja, akár te is, és akár otthon is.
Bónuszunkkal házhoz megy a workshop, amin megismerkedheted a különböző steak-ek elkészítését, legyen ez egy egyszerű csirkemell steak, vagy egy kicsit több odafigyelést igénylő bélszín, vagy hátszín steak. Te döntesz, de annyit tudnod kell, hogy vörös hús választása esetén alkalmanként 1-1 hús fajtával tudtok foglalkozni, mivel ezek több időt igényelnek.
Egyszóval ez egy olyan egyedi, (külföldön egyébként nagyon elterjedt) lehetőség, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról, és a saját, jól ismert eszközeidet használhatod, ráadásul utána így könnyebb a reprodukció is.
Minden húshoz 1 bort is kóstoltok az elkészítése során és röviden beszéltek arról is, melyik ételhez miért és miként választunk bort.
A bónusz 1 fő részére szól, így akár egymagad is elvégezheted a kurzust, hogy frissen szerzett tudásoddal utána lenyűgözd a családot vagy a barátokat, vagy többen is vehettek bónuszt, és együtt, egy konyhában ismerkedhettek a steak és a bor tökéletes párosával.
Jobban éreznéd magad, ha egy semleges helyszínen, és nem a saját konyhádban zajlana az oktatás? Annak sincs akadálya – az AL-BA Cook Főző és Cukrász Iskolának Székesfehérváron már saját, fix helyszíne is van, ahol szívesen látnak, és feltárják előtted a titkot!