Az utóbbi években Budapesten végigsöpört a gasztroforradalom, ma már nem nehéz kézműves sört, minőségi kávét vagy frissen sütött pékárut kapni, de az igazi nagyvadra sokáig várni kellett.
Bónuszunkkal azonban végre elejtheted a legfinomabb falatokat, hiszen a húsok királyát, a steaket a Meat on Fire-ben nem csak a legkiválóbb alapanyagból, de gondos, hosszú előkészítés után, minden részletre odafigyelve és csakis a legjobbakat hozzáadva készítik el. Ezzel biztosítják, hogy a legkiválóbb minőséget élvezd olyankor is, amikor húst szeretnél enni, a javából!
A húsok legalább tíznapos, húsérlelőben eltöltött idő után kerülnek az asztalotokra, ez garantálja a kivételes ízt és textúrát.
A város legjobb hússzeletei mellé természetesen kiváló körítés is társul, így a vacsora minden ízében csúcsminőséget élvezhettek.
Választható menük 2 személyre:
- Charolais, szárazon érlelt tomahawk steak (700gr)
- Édesburgonya tarte, füstölt kápia paprika krém
- Kéksajtos kelbimbó, füstölt kesudió
- Zöldborsmártás
Vagy:
- Uruguayi szárazon érlelt hátszín steak (2x200gr)
- Édesburgonya tarte, füstölt kápia paprika krém,
- Kéksajtos kelbimbó, füstölt kesudió
- Zöldborsmártás