Az édesszájúságnak is vannak fokozatai. Klasszikus értelemben véve: az ember szereti a csokit. Ennél egy fokkal kifinomultabb az, amikor már ilyen-olyan sütemények is bekerülnek a desszertrepertoárba. Aztán van az extrém gourmet, aki (például) a távol-keleti gasztronómiáig meg sem áll, ha édes bűnözésre vágyik.
És itt jön a képbe a Senbazuru Bistro, ahol bizony nem kevesebbet kínálnak, mint az autentikus ázsiai ízek legjobbjait, legyen szó előételekről, levesekről, tésztás fogásokról, sushiról – vagy épp ellenállhatatlan egzotikus nyalánkságokról. A 2019 májusában nyílt keleti bisztró az egyik legfrissebb, legropogósabb ázsiai étterem Budapest belvárosában, és mint olyan, nem átalkodik bemutatni a vietnámi és a japán gasztronómia ínyenc oldalát.
Bónuszunkért tesztelheted a Senbazuru séfjeinek cukrásztudományát, és megkóstolhatod az ázsiai konyha két hagyományos remekét: a mennyeien omlós kéreggel bevont és különféle mesés öntetekkel nyakon borított sült banánt, valamint a tüzesen jeges, népszerű sült fagylaltot.
Az édes élményt pedig akár meg is oszthatod valakivel, aki kedves számodra – bár, ha ránk hallgatsz, inkább egymagad tünteted el a tányérról az ínycsiklandó keleti desszerteket, hidd el, nem lesz nehéz dolgod...