Minden dolog bonyolult volt, mielőtt egyszerű lett volna, és bár a sushi készítését sokak szerint egy életen át lehet tökéletesíteni, az alapokat elsajátítani nem nehezebb, mint megtanulni bekötni a cipőfűződet. Végül is nem atomfizikáról, csak néhány halacskáról van szó.
A séf egy 3-4 órás kurzus keretében megtanítja neked, hogyan görgesd az algalapokat és egyengesd a rizst, a nap végén pedig szó szerint megeszed, amit főztél – a saját készítésű finomságok a te tányérodon landolnak.
A 10-12 fős kurzusok először miso levest készítetek kagylóval, majd kedved szerint kiválaszthatod a sushihajóról azt a 3 nigirit, 1 makit és 1 kifordított tekercset, amit saját ízlésed szerint elkészíthetsz. Lazac, vajhal, zöldség, tintahal, sajtkrém vagy avokádó – a sushiflotta kormányrúdja, azaz a döntés a te kezedben van.
Ismerkedj meg a gasztronómia világának egy különleges szegletével, less be a sushi készítők titokzatos világába, és alkoss saját kis íz-univerzumokat a kezeid között!
Ezzel a bónusszal te lehetsz a finom falatok készítője és bekebelezője is, így az élmény olyan kerek lesz, akár egy tökéletesre tekert algás maki.