A sushikészítés művészet. A sushifogyasztás is művészet. A sushiról beszélni is művészet, tulajdonképpen lehet, hogy maga a sushi a művészet. A keleti ízcsoda kiismerése azonban nem is olyan egyszerű, ha valaki nem a japán kultúrában nevelkedett, de szerencsére nem is lehetetlen! Az Ishiki előadásán mindent megtanítanak, hogy te is igazi hozzáértő legyél, és maximálisan ki tudd élvezni a friss finomságokat. Sőt, otthon is képes leszel elkészíteni a saját sushijaidat!
Mind a sushi készítés, mind az oktatás terén nagy tapasztalattal rendelkező séfjeik segítenek átlátni az egyszerűnek tűnő, mégis kihívásokkal teli sushizás érdekes világát. Az előadásaikon részvevőknek olyan tudást igyekeznek átadni, amivel képesek lehetnek otthoni környezetben igazi sushit készíteni, mindenféle fennakadás nélkül.
Évek óta tartó előadássorozatuk által felismerték a tényt, hogy mindenkinek más és más módon sikerül megérteni, rögzíteni a tanultakat. Ezért próbálnak minden tanulóval egyénileg is foglalkozni, nem csak az előadásokon, hanem utána is bármikor fel lehet velük venni a kapcsolatot további tanácsokért.
A tanfolyamon megszerezhető képességek:
- evőpálca stabil használata
- sushi shari (ecetes sushi rizs) valódi elkészítése
- a legfontosabb sushi fajták elkészítése pl.: hosho maki (alap tekercs), ura maki (kifordított tekercs), nigiri (rizs falat, feltéttel) kérésre további fajtákat is bemutatnak (futo maki, tamaki, gunkan, sashimi stb...)
- szó lesz a híres miso levesről, tamago-ról, halak és zöldségek feldolgozásáról, tárolásukról és természetesen a beszerzésükről is
Csapj le a bónuszra és olyan tudásra teszel majd szert, amivel képes leszel otthoni környezetben igazi sushit készíteni, mindenféle fennakadás nélkül.