Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2017. július 12-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár
Családi ajánlatok

Éld át Székelyföld varázsát: 5 napos buszos körutazás szállással egy fő részére a Csíki sör manufaktúra meglátogatásával és más programokkal

5 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

Időpont: 2018. július 4-8-ig. 2018. július 4-én az éjszakai órákban 2:00-kor Budapestről a Hősök teréről, ahol jófej csoportvezető fog várni Rátok. Csatlakozhattok még Kecskeméten és Szegeden is a csapathoz

Első napon Erdély egyik legfestőibb, történetektől gazdag, középkori várnegyedének, Segesvárnak a felfedezésére indultok, mely az UNESCO Világörökség részét képezi, majd a nap második felében elfoglaljátok a háromcsillagos szállást

A többnapos út során ellátogattok Korondba, Fenyőkúti tőzegláphoz, Békás-szoroshoz, Gyilkos-tóhoz, Szovátára, a Medve-tóhoz, Szászföldre

Tiltott Igazi Sör – a Csíki sör manufaktúráját is megtekintitek korlátlan sörözés és vacsora kíséretében

A bónuszt a Brigád Boltban készpénzért is megveheted, igazolvány nem szükséges hozzá

A Bónusz beváltható:
2018. március 27. - július 8.

FONTOS: Bónuszodat a vásárlást követő 3 munkanapon belül váltsd be úgy, hogy online regisztrálsz ezen a linken! Online foglalás nélkül nem tudják elfogadni a jelentkezést. Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a szabad helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Az ár nem tartalmazza, külön fizetendő 55 EUR (reggelis ellátás, idegenforgalmi adó, magyar nyelvű helyi idegenvezetés díja 5 napon át, helyszíni belépők díjai, amelyek a programoknál lejben lett feltüntetve). Biztosítás külön köthető: 550 Ft / fő / nap. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Brigád ár

39.990 Ft

69.990 Ft
KOSÁRBA
12 vásárló 1 :  nap 1 1 : 5 2 múlva lejár
4.8 kiváló
11 vásárló értékelte a partner előző ajánlatát.
  Csak ellenőrzött értékelések
Minden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást.

Kiváló ételek, csodás tájak, páratlan kulturális látnivalók, hamisítatlan Csíki sör - vidám buszos körutazást kínálunk ezzel a bónusszal Székelyföldön. Ismerd meg a legfontosabb látnivalókat, és gyűjts életre szóló élményeket egy jókedvű csapattal!

 

 

1. nap:

 

Indulás 2018. július 4-én az éjszakai órákban, 2:00-kor  Budapestről, a Hősök teréről. Csatlakozhattok még a csapathoz Kecskeméten és Szegeden is. Utazás Erdélybe rövid pihenőkkel. Hogy az első nap se teljen program nélkül, Erdély egyik legfestőibb, történetektől gazdag, középkori várnegyedének, Segesvárnak a felfedezésére indultok. Az óratornyáról is ismert, várfallal körülvett, UNESCO Világörökség részét képező várost ismerhetitek meg.

 

 

A várnegyedben a régi középkori látnivalók mellett dúl a Dracula kultusz. A hagyomány szerint itt született a vajda, Vlad Tepes, akinek a szülőháza is itt található. Egy élménydús, történetekkel gazdag sétát fogtok tenni a városkában és akinek kedve van, az majd akár szabad program alatt ihat, ehet Dracula szülőházában berendezett középkori stílusú étteremben is.

 

Segesvár után elindultok Székelyudvarhely felé, a 3 csillagos hotelbe. A város számos rejtett értéket kínál a látogatóknak. Székelyudvarhely, a 660 éves kisváros, az Erdélyi-medence keleti-délkeleti peremövében, a Küküllő-dombvidék keleti szegélyén, a Nagy-Küküllő folyó felső szakasza mentén fekszik. A város bázisotokként fog szolgálni.

 

 

Szobakiosztás és kipakolás után pedig kellemesen lazíthattok. Az este hátralévő részét, aki még bírja, sörözéssel, pálinkázással is folytathatja.

 

2. nap és 3.nap:

 

Gazdag reggelit követően indulás Korond térségébe. A nap első felében praktikusan a csoportot ketté lesz osztva és felváltva mindkét félcsoport megtapasztalja Erdély igazi lassúságát és időtlenségét. Délután ismét együtt lesztek.

 

 

A csoport egyik fele ismerkedik Koronddal a Kárpát-medence legnagyobb kézműves központjába, ahol több száz fazekas kínálja portékáit, és ahol - az utolsó helyként Európában - még él a taplófeldolgozó mesterség. Mindkét népi hagyományos foglalkozást vezetéssel egybekötött élmény-műhely látogatás keretében ismerhetitek meg, a nyersanyagtól a feldolgozáson át a kész termékig.

 

 

Meglátogattok egy bio-, minősített méhészetet is, ahol a felelős méhészkedés rejtelmeibe is beavatnak. Mindenki elkészítheti és hazaviheti élete első korondi tányérkáját, poharát vagy vázáját. Lehetőség van Korondon is természetesen vásárolni a hatalmas kínálatból.

 

A csoport másik fele mikrobuszokkal, majd lovasszekérrel körútra – egy időutazásra indul a korondi hegyen az 1000 m magas széles vulkáni fennsíkon kialakult szórt tanyavilágban, ahol az önellátáshoz közelebb álló, hagyományos állattartó életmódot ismerhetitek meg.

 

 

Az egyik helyi gazdaságban hideg ebéd, ahol minden asztalra tett élelem a gazdaságban termett: helyben, kemencében sült krumplis házi kenyér, házi sajtok, kézzel köpült házi vaj, főtt tojások, szalonna, hagyma, és egy helyi desszert különlegesség, az áfonyás lekváros orda. Mindezt friss forrásvízzel, pálinkával és gyógynövény teával öblíthetitek le. Aztán indulás a Fenyőkúti tőzeglápra, majd látogatás egy helyi családnál, akik az erdei gyümölcsök feldolgozásából élnek, kóstolót kínálva a csapatnak az erdei gyümölcsökből készített lekvárokból és szörpökből.

 

(Programcsomag ára, ebéddel: 100 lej/fő, a helyszínen fizetendő.)

 

 

A következő nap cserél a két fél csoport:

 

Délután együtt lesz a két csapat:

Egyik délután kis utazással Szovátára, a Medve-tóhoz érkeztek és egy laza fürdőzős vagy sétálós program vehettek részt. Szováta európai hírű üdülőváros, Románia egyik legismertebb gyógyfürdőhelye. Évente százezrek fürdenek meg a heliotermia jelenségéről híres tóban. Szováta számos természeti ritkaságot, érdekességet és látnivalót kínál az ide látogató turistáknak, válogathatunk az éttermek, szuvenír shopok közül, a séta során felfedezhetitek a század eleji gyönyörű “vadászkastély” stílusú villákat.

Aki nem szeretne fürdeni, bejárhatja Szováta turista ösvényeit, vacsorázhat valamelyik kedvelt étterembe, pl Drakula éttermében.

 

Medve-tó belépő jegy ára: kb. 30 lej

 

 

Másik délután a Parajdi-sószoros felfedezésére indultok. Európa szinten is híres sóbányájának köszönhetően a Hargita megyében fekvő Parajd Erdély legismertebb turisztikai látványosságai közé tartozik, kevesen tudnak azonban a mellette elterülő só-szorosról. A Sóhát - helyi nevén a "Sóháttya" (576 m) - tulajdonképpen a Parajdi-medence legnagyobb kincsét őrzi: az óriási kősótelepet, melynek gyökere 2,7- km mélységig is lenyúlik. A Sószorosban találkozhattok azokkal a sósziklákkal, amelyek parajdi sósziklák néven ismeretesek, és már a XVIII. század végén is turisztikai látványosságot képeztek. A Sószorosban a látogató különböző sóformációkat tekinthet meg a felszínen, sós forrásokat kóstolhat, illetve kipróbálhatja a kalákában felújított hagyományos népi sós iszapfürdőt.

 

 

Tanácsok: Az útra ajánlatos vizet vinni, ugyanis az ottani források, kivétel nélkül sós források. Az öltözködésre nem kell különösebb figyelmet fordítani, nyugodtan lehet az időjárásnak megfelelően öltözni, a megfelelő lábbeli azonban fontos. Továbbá érdemes strandkellékeket is vinni, amennyiben ki szeretnék próbálni az iszapfürdőt.

Sószoros belépő: kb. 5-10 lej

 

 

4. nap:

 

Békás-szoros - Gyilkos-tó - Csíki manufaktúra: Közös reggeli után látogatás a Keleti Kárpátok leghosszabb és legszebb szurdokvölgyébe, a Békás-szorosba. A Gyilkos-tó és az utat szegélyező Békás-patak természeti csodáját testközelből is megismerhetitek: lehet sétálni, csónakázni, sült pisztrángot kóstolni. A 983 m tengerszint feletti magasságban található, hirtelen feltöltődő Gyilkos-tóban a néphagyomány szerint nyájak és pásztorok lelték halálukat. A Gyilkos-tó után látogatás a Csíki sör manufaktúrájába - a minőségi sörfőzés titkait megismerve bátran lehet kóstolgatni is.

 

 

A program tartalmazza a részletes gyárlátogatást, a használt technológia bemutatását (kb. 2 óra), korlátlan sörfogyasztást és egy székely vacsorát, ami cipóba rejtett csülök kemencében sütve torma és fokhagyma mártással. 

Kétféle lehetőség közül lehet választani: sima sörgyárlátogatás (ingyenes) vagy sörgyárlátogatás, korlátlan sörözéssel és vacsorával (65 Lej)

 

5. nap:

 

Szentábrahámi csodakert - Berethalom erődtemplom: Reggeli és bepakolás után indulás Szentábrahám felé, a Kárpát-medence Csodakertjébe. Szentábrahámon, egy 300 éves nemesi kúria bio-kertjében teremnek az illatokban, színekben pompázó gyógy-és fűszernövények. Csíki Emese, a kert háziasszonya vezet körbe a kertben - gyógyteázás is vár titeket. A programot zárásképpen egy ebéddel (egytál, bográcsos étel) koronázzátok meg, melyet a háziak készítenek. (belépő ára 10 EUR, mely tartalmazza a teázást és az ebédet is, a helyszínen fizetendő).

 

 

Útközben hazafelé látogatás Szászföld egyik legérdekesebb építményénél, az ún. erődtemplomnál, ami csak erre a vidékre jellemző. Erdély egyik legszebb, legnagyobb és legismertebb erődtemploma a szászföldi Berethalmon a Világörökség része. Az egykori szász evangélikus püspöki székhely impozáns, hatalmas falakkal körbevett gótikus stílusú temploma misztikus hangulatával, világhírű szárnyasoltárával páratlan látnivaló.

 

 

Keleti fekvésű tornyáról úgy tartják (Bortorony), ide zárták egykor a válni készülő házastársakat, és a legenda szerint egy kivétellel mind kibékültek egymással. A templomerőd elnyerte a rangos Europa Nostra díjat is 1991-ben.

 

 

Berethalom erődtemplom belépőjegy: kb. 10 lej, a helyszínen fizetendő.

 

Utazás Budapestre. Hazaérkezés az éjszakai órákban.

 

 

A csomag tartalma:

  • Utazás Erdélybe turista busszal és a programok útiköltsége
  • 4 éjszaka szállás 3 csillagos panzióban
  • Magyar nyelvű csoportvezető
  • Áfa
  • Szervezési díj

 

 

A bónusz nem tartalmazza, külön fizetendő: 55 EUR

  • 4 reggeli árát, idegenforgalmi adót, magyar nyelvű helyi idegenvezetés díját 5 napon keresztül, programokat az utazás során
  • Helyszíni belépő díjakat, melyeket lejben vagy Euroban feltüntettük a programban (1 lej: kb. 70 Ft.)

 

 Biztosítás külön köthető: EUB – kb. 550 Ft/nap

 

A csoport 30 főtől indul.

 

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

MOST A LEGNÉPSZERŰBB Hangulatos sétahajózás
1.690 Ft 3025 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Bolt
Címünk:
Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emelet (bal oldali mozgólépcsőnél balra)

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek:
10:00-20:00
Szombat-Vasárnap:
10:00-16:00

Luxus wellness Herceghalmon
54.900 Ft
1 havi testkezelés bérlet
29.990 Ft
Feltöltődés Szilvásváradon
21.990 Ft 57 vásárló
Piactéri ajánlatok
5 alkalmas zsírfagyasztás a mérhető eredményekért
Tavaszi megújulás a frizurádnak
Különleges francia desszerttorta
Zselés műköröm építés
Kijelző védő üvegfólia az iCornernél
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
29.536.497.110 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Mobil verzió