Szeretjük kipróbálni a különféle nemzetek konyháit, belesni a legkülönfélébb népek fazekaiba, és megtanulni, hogyan tudjuk a saját asztalunkra tenni a menüt, amit például egy hagyományos olasz, francia vagy éppen grúz családnál is tálalnának vasárnap délben. Te is így vagy ezzel? Akkor készítsd be a naptejet, és igazítsd meg a szakácssapkát, mert következő gasztro állomásunk a kulináris élvezetek szigete, a mindig napfényes Szicília!
A szemet gyönyörködtető, ezer arcú Szicília nem csak természeti csodákban gazdag, konyhája éppolyan különleges és ízletes. Az ott élő emberek imádják a finom és sokszínű ételeket, kihasználván a tenger adta ínyencségeket is. Számukra a tengeri étkek elengedhetetlenek hétköznapokon is.
A tengeri herkentyűk nem maradhatnak ki a Bourbon Konyhában készülő három fogásos menüből sem, melyet Karfner Dávid gasztro blogger irányításával fogtok elkészíteni.
A három órás workshop során az italfogyasztást a hely állja, az elkészített hagyományos menüt pedig el is fogyasztjátok majd, hiszen az isteni, egyszerű, könnyen elkészíthető, de ellenállhatatlan étel különlegességek szépsége legalább annyira az elkészítés, mint az elfogyasztás örömében rejlik.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!