Mit esznek az olaszok annyira a tésztán? Ilyet valószínűleg csakis az kérdezhet, aki nem kóstolt még friss, házilag gyúrt, semmi máshoz nem hasonlítható pasztát. Mert aki ilyet eszik, az nem kérdez butaságokat, csak csendben szed magának még egy tányérral.
A saját készítésű tésztának nincs párja, már önmagában egy kis szósszal isteni lakoma lehet belőle. És amitől még különlegesebb: a friss tészta nem csak számtalan formában és alakban létezik, de szinte bármilyen színben is a tányérodra kerülhet, hogy már az előtt kulináris élményt nyújtson, hogy egyáltalán megkóstolnád. A színes tészta elkészítése pedig sokkal egyszerűbb mint gondolnád! Ha eljössz erre a workshopra, megtanulhatod, hogy hogyan kell tojásos és tojásmentes friss tésztát készíteni.
Többféle formázási technikát és hajtást tanultok meg, valamint a természetes ételszínezékek világába is betekintést nyerhetsz, és különféle színeket, akár csíkokat, pöttyöket vagy bármely elképzelt mintát a tésztára varázsolhatsz. Ugye milyen jól hangzik?
A workshopon elkészített finomságokat természetesen megkóstoljátok, de haza is viheted őket, hogy majd otthon készíts belőlük finom tésztavacsorát vagy könnyed szombati ebédet. Többféle szószt is készítetek hozzá, hogy lásd, a tészta egyszerűen megunhatatlan!
A workshop 2 órás, a helyszínen tea, kávé, ásványvíz vár titeket.