Kisgyerekkorunk egy jelentős részét azzal töltjük, hogy tapasztalatból megtanuljuk, mi jó nekünk, és mi nem az. Ami nem tesz jót, arra többé nem is vágyunk, de sajnos az ételintoleranciát már nem ilyen egyszerű tapasztalati úton felismerni.
Egyrészt, mert nem feltétlenül velünk született, később is kialakulhat, másrészt mert az elfogyasztott allergén nem közvetlenül táplálkozás után okozhat tüneteket, hanem akár órákkal, vagy egy nappal később is.
A megfejtéshez így mindenképpen szűrővizsgálat szükséges.
A biorezonancia mérés képes kiszűrni a leggyakoribb allergéneket, anélkül, hogy vért vennének tőled, vagy tűvel szurkálnának. Csak egy kis műszert kell a kezedben tartanod, míg a másik kezeden egy tollszerű eszközt mozgatnak.
A teljesen fájdalommentes vizsgálat gyorsan képet ad a szervezeted állapotáról, így nem csak az immungyengeséget, de például annak okát is feltárhatod, és megtudhatod, mit kell tenned a méreganyagok kimosása érdekében.
Ha gyakran vagy fáradt, emésztési panaszaid vannak, gyulladásos betegségekkel küzdesz, idegi panaszaid vannak, mindenképpen érdemes részt venni a vizsgálaton, hogy megtudd, mi okozza a tüneteket. Ha az allergént ismered, már csak ki kell pucolnod az addig elhalmozódott méreganyagokat, és a többit nyugodtan az immunrendszeredre bízhatod.
Allergia vizsgálati lista:
Glutén, Kazein, Cukor, Élesztő, Glutamát, Hántolt köles, Kávé, Kukorica, Laktóz, Árpaliszt, Kukoricaliszt, Rozsliszt, Tönkölyliszt, Zabliszt, Búzaliszt, Mák, Méz, Csíraolaj, Napraforgóolaj, Olívaolaj, Repceolaj, Szójaolaj, Rizs, Szója, Tojásfehérje, Tojássárgája, Amerikai mogyoró, Dió, Kesudió, Kókuszdió, Mandula, Mogyoró, Pisztácia, Szezámmag, Ananász, Banán, Citrom, Cseresznye, Egres, Eper, Fekete áfonya, Fekete ribizli, Grépfrút, Kiwi, Körte, Málna, Mandarin, Meggy, Narancs, Őszibarack, Piros ribizli, Sárgabarack, Szeder, Szilva, Szőlő, Vörös áfonya, Angolna, Hering, Lazac, Makréla, Pangasius, Pisztráng, Ponty, Rák, Szardínia, Tőkehal, Tonhal, Borjúhús, Csirkehús, Disznóhús, Kacsahús, Marhahús, Nyúlhús, Pulykahús, Ürühús, Fácánhús, Őzhús, Szarvashús, Vaddisznóhús, Bab, Borsó, Csicseri borsó, Lencse, Joghurt, Kefír, Sajt, kecskesajt, juhtej, kecsketej, Aludttej, tehéntej, Tejföl, Túró, Vaj, Borsó, Brokkoli, Burgonya, Cékla, Fejessaláta, Fokhagyma, Hagyma, Kapor, Káposzta, Karalábé, Karfiol, Kelbimbó, Olíva, Paprika, Paradicsom, Petrezselyem, Póréhagyma, Rebarbara, Retek, Sárgarépa, Spárga, Spenót, Uborka, Vajbab, Zeller, Ánizs, Babérlevél, Bazsalikom, Boróka, Bors, Borsmenta, Cayen bors, Citromfű, Curry, Édeskömény, Fekete bors, Gyömbér, Chilli, Kakukkfű, Kapor, Kardamon, Kömény, Koriander, Kurkuma, Majoránna, Mustár, Paprika, Petrezselyem, Rozmaring, Szegfűszeg, Szerecsendió, Szurokfű, Törött fahéj, Zsálya.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!