Információ
Diszkrét, visszafogott illattal bír, első impresszióként az almáskertek friss, üde illatának jegyei jelentkeznek, ami kóstolásra csábít. Karaktere nem marad el a vártaktól, selymes ízérzetet biztosít. Almás desszertek kiváló digesztív itala.A Szabolcs aranyának is gyakran emlegetett Jonatán almát válogatás, mosás és aprítás után cefre érlelő kádakban a gyümölcsösség megőrzésének érdekében állandó hőmérsékleten, hűtve, keverés mellett kb. 20 napig készítjük elő a főzésre. A lepárlás kisüsti eljárással, többszöri finomítással történik. A kész párlatot háromévi érlelés után töltjük palackokba.
A Szabolcsi almapálinka földrajzi eredet védett termék!
Összetevők: szabolcsi almapálinka és kezelt ivóvíz
Kiszerelés: 0,5 liter
Alkoholtartalom: 42 % v/v