A nyereg alatt puhított hús meg a kumiszturmix valahogy nem igazán úszott át a 21. századi gasztronómiába, de van egy fogás, amit vadságában, nyersségében szeretünk enni ma is: ez pedig a tatár beefsteak.
A kiváló minőségű bélszínből készült, rágható méretűre vágott vagy darált nyers húsba valami miatt őrülten jó érzés belemélyeszteni a fogunkat, pláne, ha a húsból készült kis pogácsák finoman be is vannak fűszerezve.
Az ilyen kényes fogást persze nem ajánlott bárhol megkóstolni, bónuszunkkal viszont igényes helyen falatozhatod a nagy odafigyeléssel, gondosan elkészített beefsteaket, ami mellé pirítós, vaj és zöldségek is járnak, hogy az ízek és textúrák találkozásával összeálljon a tökéletes reggeli vagy uzsonna.
Bónuszunkkal a belváros közepén, az Andrássy úton várnak erre az elegáns, mégis zabolátlan fogásra, csak aztán vigyázz, nehogy úgy belelkesedj a kajádtól, hogy troli helyett lóháton akarj majd hazamenni!