Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.

Hogyan működünk

Minden Utazás Balaton Termék Szépség Egészség Étel-ital Élmény Tanfolyam Család és gyerekek Ajándék
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Ünnepeld velünk a 8. születésnapunkat, mert most mi adunk ajándékot! 2 000 Ft-ot máris jóváírtunk az egyenlegeden, használd fel vasárnap éjfélig 10 000 forint feletti szolgáltatás vásárlásra, mert utána eltűnik. Részletek a magazinban.
Fogászati kezelések

A szép mosoly nem lehetetlen: kezeléstervezés röntgendiagnosztikával fogszabályozáshoz, komplett állapotfelméréssel Szegeden

Helyszín
Duo Dental Studio 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u 45.
Jó, ha tudod
  • A fogszabályozás kezeléstervezés részeként először mintát vesznek a fogaidról, majd röntgenképet készítenek, amin látható mindkét állcsont az összes fogaddal
  • A komplett állapotfelmérés nem csak a fogakra vonatkozik, hanem a teljes szervezeted állapotfelmérésére
  • A fogszabályozással helyreállíthatók a szabályos fogívek
Beváltható
2018.08.02 - 10.10.
Fontos

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 30 447 4343. A kinyomtatott bónuszodat vidd magaddal vagy váltsd be mobilodon a szolgáltatónál!A szabálytalan fogsor nemcsak önbizalmat romboló esztétikai probléma, hanem veszélyezteti a fogágyad épségét is. Ezúttal nem kell megelégedned azzal, hogy olyan, amilyennek a Jóisten megadta - a szabálytalan fogsor minden életkorban jól korrigálható!

 

 

Ezzel a bónusszal a Duo Dental Studióban fogszabályozás kezeléstervezést kapsz komplett állapotfelméréssel, mert jobb, ha tudod, hogy a fogszabályozás célja nem csupán az esztétikus fogsor. A kuszán nőtt, torlódott fogakat nehéz tökéletesen tisztán tartani, ez pedig fogszuvasodáshoz, ínygyulladáshoz, fogágybetegségekhez vezethet, és a deformitás okozta beszédhiba sem ritka jelenség.

 

 

A fogszabályozás kezeléstervezés részeként először mintát vesznek a fogaidról, majd röntgenképet készítenek, amin látható mindkét állcsont az összes fogaddal. Ezeket kiértékelve az orvos elkészít egy kezelési tervet a minél hatékonyabb és eredményesebb fogszabályozás érdekében. A szakorvosi konzultáción mindent megtudhatsz az esetleges fogászati problémáidról és annak megoldási lehetőségeiről. 

 

Ezen kívül bónuszoddal komplett állapotfelmérésben is részesülsz, mely nem csak a fogakra vonatkozik, hanem a teljes szervezeted állapotfelmérésére - ide értve, hogy a testtartásból, fogak-haj épségéből tudnak következtetni, tanácsot adni adott esetben ha szükséges, hogy kihez forduljál, mit tegyél a problémáid kiküszöbölése végett.

 

 

A csomag tartalma:

 

  • Mintalevétel
  • Röntgen diagnosztika
  • Kezelési terv kidolgozása
  • Komplett állapotfelmérés

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Tihanyi wellness félpanzióval
49 900 Ft
Echo Residence - All Suite Hotel, Tihany - Balaton, Tihany
Páros wellness Sárospatakon
38 900 Ft
4,4/5 Hotel Bodrog Wellness**** - Észak-Magyarország, Sárospatak
Felfrissülés Egerben két főnek
34 990 Ft
4,4/5 Hotel Unicornis*** - Észak-Magyarország, Eger
Hajdúszoboszlói wellness
29 900 Ft
4,4/5 Hotel Járja*** Hajdúszoboszló - Alföld, Hajdúszoboszló

Bejelentkezés