Nem kérdés, hogy a kürtőskalács az egyik legtökéletesebb édesség: foszlós tészta, roppanós külső, és olyan illat, ami már az előtt kényeztetni kezd, hogy a kalácsba egyáltalán beleharapnál. Ha létezik hátránya a kürtőskalácsnak, akkor az csak annyi, hogy belülről üreges – pedig itt még bőven jutna hely mindenféle földi jónak!
A Hisztéria Cremeriában nem voltak restek, és pótolták ezt a hiányt, az egyébként is mennyei, ízesített kürtőskalácsok mélyére itt isteni, krémes fagylalt kerül, így a kalács belső tere sem vész kárba.
A Hisztéria igazi családi vállalkozás, története generációkon átívelő gyökerekre nyúlik vissza. A vendéglátás azóta is töretlen szeretetét a nagyszülők alapozták meg, akik hosszú évekig dolgoztak a szakmában Budapesten. Fagylaltjaik minőségi alapanyagokból, a legnagyobbaktól ellesett technológiákkal készülnek a még krémesebb, még gazdagabb ízélményért.
Klasszikus kürtőskalácsodba a pultban található jeges finomságokból bármely két gombócot kérheted, hogy kedved szerint tunkold a tésztát a krémes édességbe. Így már biztosan nem marad benned hiányérzet!