Kíváncsi vagy, hogy milyen fogások kerülhettek a Dreher család asztalára anno? Mik voltak a jellemző alapanyagok? Milyen ízek, illatok fogadták azt, aki belépett egy vendéglőbe 165 évvel ezelőtt? A Dreher Sörvacsorán minden kiderül!
Bónuszunkkal a Dreher Sörgyárak által 2017 őszén indított programsorozat keretében egy különleges sörvacsorán vehetsz részt, ahol ezúttal múltidéző sör-étel párosításokat kínálnak a vendégeknek. A négyfogásos menüsort Lenk Zsolt séf és Vásárhelyi István sörgasztronómus állítják össze közösen.
Idén 165 éves a Dreher Sörgyárak. E jubileum ihlette következő sörvacsorájukat is, ugyanis sör-étel párosításaink ezúttal a régmúltat idézik. És miközben élvezitek az ízek harmóniáját, a sörfőzés izgalmas történetébe és a sörcsapolás rejtelmeibe is bepillanthattok.
A 2019. szeptemberi sörvacsorán a Dreher Sörgyárak termékei, a Dreher Gold, a Dreher Red Ale, és a Dreher Bak kerülnek a középpontba, az alábbi sör-étel párosítások mentén:
- Füstölt libamell, töltött fürj tojás, kovászolt zöldség, kíséri: Dreher Pale Ale
- Erdei gomba esszencia leves, kíséri: Dreher Red Ale
- Lassan sült marha oldalas, kukoricakása, savanyított grillezett zöldség, kíséri: Dreher Gold
- „Rigó Jancsi”: sós-karamellizált maláta fagyi, piskóta szivacs, meringue, ribizli krém, kíséri: Dreher Bak
A Dreher Sörvacsorája azonban nem csupán gasztronómiai élményeket ígér: a program ugyanis egy rövid gyárlátogatással kezdődik, ahol bepillanthatsz a sörgyártás folyamataiba, és megtekintheted az Európában is páratlan szépségű, Zsolnay csempékkel díszített, ipari műemlék jellegű főzőházat.
Választható időpontok:
- 2019. szeptember 13. 18:30
- 2019. szeptember 25. 18:30