Az édes élet receptje: találd meg a (szintén édesszájú) Nagy Őt, essetek szerelembe, tűzzétek ki az esküvő napját, tarts csokoládéra komponált lánybúcsút – majd éljetek boldogan…
Ha a többiben nem is, a lánybúcsú megszervezésében akár mi is segíthetünk. Ilyen bulit úgysem találsz minden sarkon: ha valóban odáig vagy a minőségi nyalánkságokért, ezt a trüffelkészítő workshopot neked találták ki.
Töltsetek el együtt egy felejthetetlen estét barátnőiddel, miközben mesés Szamos Marcipán trüffeleket készítetek, és Szamos Miklós eredeti receptje alapján készült, marcipán ízű krémlikőrt kóstoltok!
A Süß – Édes Élet műhelyében most a menyasszonyoké a főszerep. Kapcsolódjatok ki a Nagy Nap előtt egy különleges workshopon, és merüljetek el együtt a trüffelek világában.
S hogy mi vár rátok a tanfolyamon? Mindenféle csokifinomság, bonbonok, trüffelek és mennyei Szamos marcipánlikőr. Lesz itt olvasztás, temperálás, öntés, dermesztés, dekorálás, csomagolás, no meg persze kóstolás, kóstolás, kóstolás. Olyan bonbonok készítését leshetitek el, mint a pisztáciás-málnás Szamos trüffel, a Szamos marcipánlikőrös trüffel tejcsokoládéval, vagy a mandulás-meggylekváros trüffel.
Engedd, hogy elbűvöljön az édes ízutazás, ahol a belga csokoládé és a finomabbnál finomabb minőségi alapanyagok kombinációjával találhattok új ízélményekre!
A tanfolyamot a zürichi Csokoládé Akadémián végzett Juhász Lilla csokoládéigazgató, valamint Benkocs Bella csokoládékészítő vezeti.
A workshop tematikája:
- Ismerkedés a csokoládé történetével, a belga csokoládépasztillával és a bonbonok alapanyagaival.
- Szamos Marcipán likőrkóstolás.
- Csokoládékrém-főzés, csokoládétemperálás.
- Bonbonhüvelyek megtöltése a főzött krémmel, majd talpazásuk.
- A kész bonbonok díszítése, kóstolása, csomagolása.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!