Egy különleges program, egy kivételes alkalom vagy egy izgalmas lehetőség megédesíti az életet. Bónuszunkkal most egy olyan workshopra hívunk, ahol te is kreatívan ismerkedhetsz meg ezzel az édes, mandulás csodával.
Töltsetek el együtt egy felejthetetlen estét barátnőiddel, barátaiddal, a családdal vagy a pároddal, miközben mesés marcipán trüffeleket készítetek, és eredeti recept alapján készült, marcipán ízű krémlikőrt kóstoltok. Kapcsolódjatok ki a lehető legédesebb módon egy különleges workshopon, és merüljetek el együtt a trüffelek világában!
S hogy mi vár rátok a tanfolyamon? Mindenféle csokifinomság, bonbonok, trüffelek és mennyei marcipánlikőr. Lesz itt olvasztás, temperálás, öntés, dermesztés, dekorálás, csomagolás, no meg persze kóstolás, kóstolás, kóstolás. Olyan bonbonok készítését leshetitek el, mint a pisztáciás-málnás trüffel, a marcipánlikőrös trüffel tejcsokoládéval, vagy a mandulás-meggylekváros trüffel.
Engedd, hogy elbűvöljön az édes ízutazás, ahol a belga csokoládé és a finomabbnál finomabb minőségi alapanyagok kombinációjával találhattok új ízélményekre!
A tanfolyamot a zürichi Csokoládé Akadémián végzett Juhász Lilla csokoládéigazgató, valamint Benkocs Bella csokoládékészítő vezeti.
A workshop tematikája:
- Ismerkedés a csokoládé történetével, a belga csokoládépasztillával és a bonbonok alapanyagaival.
- Marcipán likőrkóstolás.
- Csokoládékrém-főzés, csokoládétemperálás.
- Bonbonhüvelyek megtöltése a főzött krémmel, majd talpazásuk.
- A kész bonbonok díszítése, kóstolása, csomagolása.