Felejtsd el a grillt – jobban mondva, felejtsd el az éttermi grillételeket, hiszen grillezni jó, grillezni fun, grillezni buli. Kicsit más a helyzet azonban a barbecue sütéssel. A BBQ fogásokhoz ugyanis sokkal több idő (és önuralom) kell: olyankor forró füst felett, állandó alacsony hőfokon, lassan, akár 6-8 órán át sülnek a finomabbnál finomabb falatok.
Ha erre most nincs lehetőséged, időd, türelmed, viszont úúúgy ennél már egy jó barbecue oldalast, na akkor érdemes elkezdeni keresgélni egy klassz helyet, ahol kellőképp hódolhatsz gasztroszenvedélyednek.
Segítenénk is, rögtön az elején, hogy még ezzel se teljen az időd: a Falóka Bisztró egy igazán hangulatos, igényes kis vendéglő szuper terasszal a 9. kerület szívében – ahol most bónuszunkkal megkóstolhatod legújabb specialitásukat, a minden ízében amerikai BBQ sült oldalasokat.
Oldalasokat, ugyanis rögtön kétféle fogás közül választhatsz; és akár a hagyományos BBQ sült oldalast coleslaw salátával, akár a whiskeyvel ízesített verziót favorizálod citrusos salátával, az biztos, hogy mind a tíz ujjadat megnyalod majd a füstös-húsos kulináris élmény után.
Ráadásul az ízorgiára magaddal vihetsz egy szerencsés választottat is, ugyanis bónuszaink két főre szólnak: két oldalassal, két salátával, két steakburgonyával és két korsó sörrel. (Ha bármelyikőtök vezet vagy csak nem kívánja az alkoholt, a sört limonádéra cserélheti.)
Nem kell tehát fél napokon át aszalódnod a barbecue sütő fölött ahhoz, hogy egy igazán finom ebédet vagy vacsorát költhess el. Engedj a BBQ csábításának, és merülj el a füstön sütött mennyei fogások ízkavalkádjában – a Falóka Bisztróban.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!