Szögezzük le az elején: a nagymama húslevesének egyszerűen semmi nem ér a nyomába. De rögtön a második helyen ott van Vietnám nemzetközi étele, a pho leves, ami olyan sűrű, hogy pálcikával lehet enni, aminek a leve zamatos és fűszeres, amiben a zöldségek és fűszerek frissen és ropogósan úszkálnak, amiben a hússzeletek olyan vékonyak és vaj puhák, hogy szinte elolvadnak a szádban.
Te is nyeltél most egy nagyot? Akkor kattints gyorsan a bónuszért, és már nyelheted is a pho levest, amit tradicionális recept alapján, hamisítatlan ízekben készítenek el, ráadásul te döntheted el, hogy marhahúst, csirkét, sült kacsát, garnélát vagy tenger gyümölcseit kérsz a tányérodba.
A gőzölgő húsleves és a friss zöldségek illata így is, úgy is azonnal rabul ejt, és alig várod majd, hogy beleszürcsölhess a gyöngyöző levesbe.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!