Kevés olyan cukrászda maradt Budapesten, amely megőrizte a régi, békebeli idők fényűző hangulatát. Az 1870-ben alapított Auguszt farkasréti cukrászüzlete azonban a mai napig nemcsak a tökéletes ízharmóniában készült süteményeivel, de a klasszikus arisztokrata életvitelt tükröző enteriőrjével is csábítja asztalaihoz a fejedelmien édes pillanatokra vágyókat.
Válassz a finomabbnál finomabb sütemények közül, és lépj be te is a Sasadi úti gesztenyefák árnyékában meghúzódó Auguszt Pavilon nosztalgikus időgépébe. S miközben az ellenállhatatlan desszertek mellé elkortyolgatod cappuccinódat vagy latte macchiatódat, elmerenghetsz azon, vajon milyen nyalánkságot választott itt anno Márai vagy Bajcsy-Zsilinszky; és milyen frissítő kávékölteményre ugrott be az Augusztba Bartók vagy épp Albrecht főherceg.
Magyarország legrégebbi cukrászdinasztiája öt generáció óta őrzi és tökéletesíti a legkedveltebb édességek receptjeit; bónuszunkkal most kedvezményes áron juthatsz hozzá a közönségkedvencekhez:
- házi krémes (leveles tészta főzött vaníliakrémmel)
- Eszterházy torta (diós piskóta vaníliakrémmel töltve, tetején fehér csokoládéval)
- Hantás Flóra (fekete teába áztatott piskóta citrom mousse-szal és levendulavirágba forgatott őszibarack-darabkákkal)
- korall sütemény (négyféle erdei gyümölcs mousse, tetején fehér csokoládéval)