Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2017. július 12-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár
Nyár, vízpart

Varázslatos toszkán tájak! 6 nap, 5 éjszaka buszos utazás 3 csillagos szállással a tengerparton, reggelis vagy félpanziós ellátással, 1 fő részére a Fratelli Goldoni Travel szervezésében

9 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

Az utazás időpontja: 2018.04.22 - 27. - 6 nap, 5 éjszaka reggelivel 1 főnek 74.990 Ft; 6 nap, 5 éjszaka félpanzióval 1 főnek 93.590 Ft

Toszkán varázslat hat napban: barangolás Leonárdo földjén,kirándulás Etrúriában, városnézés a Luccai Hercegségben, borkóstolás Montespertoliban, felfedező túra a sienai contradak sikátoraiban, és még számos program vár rád

Hoteletek a toszkán tengerparton található közvetlen vízparti villa, tengerre néző szobákkal. A ház sajátos hangulattal és csodálatos panorámával bír.Szállásotok 5 éjszakán keresztül egy helyen van

A bónuszt a Brigád Boltban készpénzért is megveheted, igazolvány nem szükséges hozzá

A Bónusz beváltható:
2018. február 22. - április 2.

FONTOS: Foglalás az info@fratelligoldoni.hu email címen bónuszod elküldésével. A vásárlást követő 48 órán belül kérjük vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával. A bónusz beváltásának határideje 2018. március 30. A Bónusz 2018. április 22 - 27. közötti időszakra szól. A foglalás véglegesítéséhez küldd el nevedet, elérhetőségeidet, a választott felszállási helyet, valamint bónuszkódodat a partner e-mail címére.  A részvételi díjon felül fizetendő: a belépőjegyek, idegenforgalmi adó,helyi közlekedés, valamint az autóbusz behajtási engedélyei, összesen: 150 EUR / fő. Egyágyas szoba felár kérhető, mely 15 EUR / fő / éj és a helyszínen fizetendő. Tengerre néző szoba felár: 8000 Ft / szoba / 5 éj. Más kedvezménnyel nem összevonható. 

Brigád ár

74.990 Ft

98.900 Ft
Válassz csomagot!
ELFOGYOTT
6 vásárló 0 :  nap 0 0 : 0 0 múlva lejár
Cím:
1076 Budapest Garay tér 16.
vezess ide

+361 400 7337
fratelligoldoni.hu

San Gimignano Toszkána egyik leggrandiózusabb települése, ahol a büszkén álló nemesi tornyok már a távolból tiszteletet parancsolnak. A messziről érkező vándor az Elsa völgyben az égre  magasodó  tekintettel csodálja az elizolált város pompáját és halhatatlanságát. Háború, pestis, földrengés, vízözön... a tornyok rendíthetetlenül állnak. Létezik olyan város, melynek minden szegletéből csodálatos panoráma tárul a tájra? Geminianus püspök városa a természet szépségéből táplálkozik, a látogató pedig az élményből. A csend szinte kézzel fogható, a nap selymesen simogat, a történelem pedig áhítatra int. Akár  hiszed, akár nem, lakozik itt egy szépség! Csak óvatosan, fel ne ébreszd! Santa Fína, o dolce cara, dormi e sogni mentre la gente ti ammira... Ha ez még mind nem lenne elég, a Torre Grossa egyik legszebb alkotása tárul elétek nemes egyszerűséggel a nagy torony aljában. Lippo Memmi képe, a Maestá Dante látogatására készült, de örök érvénnyel bír. 

 

 

„O mio babbino caro..." csendül a dal Puccini Gianni Schicchi című vígoperájából, melynek helyszíne az egykori Firenze. Kell-e ennek a városnak még több cégér mint a Mediciek „pallái” a címereken? Kell-e Ciceró a városba, melynek minden fala mesélni tud? Firenze a reneszánsz kor Athénja, melyet nem kell bemutatni. Firenzét érezni kell és benne élni. San Lorenzo tere és az Árvaház, a Pitti Palota, és az Orsanmichele, mind a város külön élettereit mutatják be. Ne félj belevetni magadat a kényesen elegáns fiorentinok mindennapjaiba, ahol természetesen helyet kap a szieszta időben jól megérdemelt Aperol, Sorbetto, és Gelato… vagy éppen egy „Tea Mussolinivel?” Utazás közben végignézheted a híres Zeffirelli filmet, melyet Firenze és San Gimignano utcáin forgattak. 

 

 

Ranieri bazilikája a fekete-fehér város egyik legbüszkébb épülete. A Campo mintegy Akropolisz tömöríti egybe a szebbnél szebb alkotásokat. 7 év, 7 emelet, 7 szólam, 7 harang... a Torre Pendente harangjaitól megfosztott insulája ma már csak egy szólamban hallgatható.

 

Az autentikus Etrúria Montepulcianoval kezdődik, ahol a várfalon belépve a mobiltelefonok elveszítik a hálózatot, ahol a bor zamata és a pékáru illata igazi gasztronómiai élvezetet nyújtanak. A vidék bája utánozhatatlan: a tücskök ciripelése, az olajligetek halk zizegése, a beérett gabona pattanása, és a ránk zúdúló kultúra szerves egészet alkotnak. Az ember lába szinte földbe gyökerezik, és maradást parancsol.

 

Senius városa a művészek mekkája, a zene városa. A Campo hangulatos kagylóhéjai az év minden napján a helyiek közkedvelt találkozóhelye, és híres Palio futamok színhelye. A város dómja Itália egyik legmegbecsültebb alkotása, mely apró részleteivel órákra képes lekötni a figyelmet és fenntartani az érdeklődést. Titkokat itt is találtok majd!

 

 

LÁTOGATÁS A CARUSO VILLÁBAN...

 

A nagy nápolyi tenorista neve mindenki számára ismeretes. Élete nem egy kimondott sikertörténet. Sikereit kudarcok sora törte meg, házasságai tönkre mentek, mégis folyamatosan megújuló erővel, a toszkán tájból merített energiával újra és újra színpadra állt. Bellosguardo földműves parasztjai voltak legigazabb barátai. Egy különleges látogatás alkalmával végigjárhatod Caruso villáját, kertjét, házának legintimebb szegleteit. Figyelem! A villa megközelítése a rossz terepviszonyok és a sűrű olíva és ciprus ligetek miatt csak kisbuszokkal lehetséges, melyet az iroda bocsát rendelkezésre.

 

BORKÓSTOLÓK, FATTORIA LÁTOGATÁSOK ...

 

Ki ne szeretne egyszer egy toszkán borospincébe, vagy egy konyhába besurranni, és egy-két tálba belekóstolni? A tavaszi programunkon a Montespertoliban található Morzano Fattoriába látogattok el, ahol Giacomo, Francesca és Camilla mutatják be szőlőskertjüket, borospincéjüket és konyhájukat. Természetesen legfinomabb díjnyertes boraikat megkóstolhatjátok, és klasszikus tésztaételeikből is kaptok ízelítőt.  

 

Hoteletek a toszkán tengerparton található közvetlen vízparti villa, tengerre néző szobákkal. A szobák egyszerűen berendezettek, összkomfortosak. A ház sajátos hangulattal és csodálatos panorámával bír. A toszkán program csillagtúraszerű, szállásotok 5 éjszakán keresztül egy helyen van. További információt a hotelról az irodában kaphattok.

 

 

RÉSZLETES PROGRAM 

 

1. nap: indulás  Budapestről a Hősök teréről reggel 05:00-kor. A további felszállási pontok:

 • Miskolc Búza tér - 02:15
 • Mezőkövesd LukOil kút - 02:45
 • Füzesabony Vasútállomás -  03:15
 • Gyöngyös Pesti út / Spar - 03:40
 • Hatvan Tesco parkoló - 04:00
 • Gödöllő Tesco parkoló - 04:20
 • Budapest Hősök tere - 05:00
 • Budapest BAH csomópont - 05:15
 • Budaörs Mc Donald's Agip kút - 05:30
 • Érd - M7 Iparos út Shell kút - 05:30
 • Székesfehérvár Fehérvár pihenő - 06:20
 • Siófok Tesco parkoló - 07:00
 • Balatonlelle Marché - 07:40
 • Nagykanizsa Tesco parkoló - 08:40

Este a szállás elfoglalása a toszkán tengerparton.

 

2. nap: Egész napos városnézés az  Arno  partján, a reneszánsz művészet otthonában, Firenzében. A város kétségtelenül legvitatottabb mérműves alkotása a Brunelleschi kupola, mely hírnevet szerzett a mindennapi szürke életét élő etruszk népnek. A városnéző sétát a város szívében a Santa Maria Croce templomnál kezditek, ahol a nemzet nagy filozófusai és tudósai nyugszanak. A város legmeghatározóbb tere a Signoria. Látnivalói  egymás után  taglóznak le, és mintegy a földhöz szögeznek. Erő és pompa, művészet és hatalom, évszázados zord  falak és kecses ívek jellemzik a Városháza épületét. A Loggia dei Lanzi szobrai, Perseus alakja Medúza lenyesett fejével a római idők  történelmét idézik. A város legvitatottabb kútja a teret díszítő Fontana di Nettuno. Sétátok további részében a Harisnyások utcáján haladtok keresztül az egykori Misericordia Fraternitás otthona felé. Rövid  látogatás a gyermekharcosairól híres Orsanmichele falai között, a Pescherián, a Repubblica téren, és a Ponte Vecchiónál.  A legtöbb látnivalóval kétségtelenül a Dóm és a Giotto torony környezete kápráztat el. Kora délután ebédidő, majd szabadprogram Firenze belvárosában.

 

Kora este 18:00 órakor visszautazás Castiglioncelloba.

 

 

3. nap: látogatás az Apuai dombok tövében. Kirándulásotokat reggel Itália Athénjában, Pisa világhírű épületegyütteseinél kezditek. A Keresztelőkápolna, a Dóm, a Csodák tere, a Temető  és  a  Ferde torony az egykori tengeri hatalom egy  szebb és gazdagabb korának  emlékeit idézik.  Utatok a továbbiakban a tartomány egyik legérdekesebb településére vezet, a várfallal  körülvett  és  elizolált különc Luccai Hercegségbe. A város  palotái, szűk utcái, terei sajátos hangulatot és bájt kölcsönöznek a városnak. A Napoleoni uralom számos kézjegyét hagyta Luccában, így egységes főtere, palotái, a reneszánsz hangulatát idézik. A Piazza Amfiteatro az olasz maffiafilmek közkedvelt forgatási helyszíne.  

 

 

4. nap: Az utazás kötelező megállója San Gimignano. A tizenhárom nemes család tizenhárom  tornya még az átutazót is megállásra inti. A város pestis járvány miatti elnéptelenedése egyben a város értékeinek fennmaradását biztosította. Látogatás a Collegiata templomban, mely Közép–Olaszország  egyik legrégebbi temploma. Séta a város falain, ahonnan páratlan kilátás  nyílik a toszkán szőlős dombokra. Siena látnivalói a város főterének  sikátoraiban szóródnak szét. A kíváncsi látogatóknak közelharcot kell vívniuk a követhetetlenül kanyargó sikátorokkal. A kereskedői árkádok, a Piazza  del  Campo  és a Dóm a város meghatározó épületei. Sienai Szent Katalin erkélye, a róla  készült festmények a város féltve őrzött kincsei közé tartoznak. A város contradái ma is egész évben készülnek a térség egyik leglátványosabb ünnepére a Paliora. A programunk szálláshelye ezen az estén továbbra is a castiglioncellói tengerparti villa.

5. nap:  Reggeli után látogatás a Caruso Villában Bellosguardoban, majd ebéd és borkóstoló a Morzano farmon. Várható visszaérkezés a hotelbe 18:30 órakor.

 

6. nap: Reggelit követően kijelentkezés a hotelből, a csoport tranzitszállás nélkül utazik haza, érkezés a késő esti órákban.

 

 

Utazás időpontja: 2018. április 22-27.

 

A részvételi díj tartalmazza:

 • utazás autóbusszal
 • szállás 2-3 ágyas szobákban
 • reggeli 
 • a programban megjelölt kirándulások
 • foglalási költség
 • audioguide készülékek

 Egyéb szolgáltatás: magyar idegenvezetés, VOX készülékek, büfé az autóbuszon.

 

 

Opcionális költségek:

 • Egyágyas felár: 15 Eur / éj ( helyszínen fizetendő költség )
 • Tengerre néző, erkélyes szoba felára: 8.000 Ft / szoba / 5 éj
 • BBP biztosítás: 500 Ft / fő / nap

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • A belépőjegyek költségeit, az idegenforgalmi adót, a helyi közlekedést, valamint az autóbusz behajtási engedélyeit, melyek költsége összesen 150 Eur / fő.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is! 

MOST A LEGNÉPSZERŰBB Hangulatos sétahajózás
1.690 Ft 1023 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Bolt
Címünk:
Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emelet (bal oldali mozgólépcsőnél balra)

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek:
10:00-20:00
Szombat-Vasárnap:
10:00-16:00

Plitvicei-tavak busszal
11.990 Ft
Repülőgép tesztvezetés
14.990 Ft 297 vásárló
Kinesio-tape tanfolyam
12.990 Ft
Piactéri ajánlatok
Arcfiatalító kezelés
SZJA bevallás készítés magánszemélyeknek is
Női mosás, vágás, regeneráló pakolás
Egy órás fotózás
2 alkalmas izomstimulációs kezelés
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
29.169.675.032 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Mobil verzió