Aki a gasztrovilág térképét csak felszínesen böngészi, azt gondolhatja: keleten sushit esznek, tésztát meg Olaszországban, és ezzel le is van zárva a kérdés.
Pedig ha egy kicsit is belezoomolsz a képzeletbeli ételatlaszba, máris fel fogod fedezni az udon tésztát, ami a japán konyha egyik rendíthetetlen alapköve. Ez a hosszú, búzaliszt alapú tészta levesekbe, feltétekkel vagy akár wokban összesütve is rengeteg csodás keleti fogás alapja lehet, mostani bónuszunkkal egy igazi klasszikus formájában próbálhatod ki.
A Suhsi Masterben az udon tészta a keleti konyhára jellemző hatalmas, vas serpenyőbe, wokba kerül, a terriyaki szósz és zöldségmix mellett pedig minőségi csirkehús lesz az, ami a tésztaételt gazdagítja. Az egészet összesütik, dobálják, keverik, kavarják, majd azon melegében tálalják is, hogy még forrón élvezhess minden egyes falatot.
Nekünk elhiheted: a japánok értenek a tésztához, a pesti belvárosban pedig jól értenek a japán ételekhez!