UPDATE: Kaptunk még 500 bónuszt, de siess, mert ez is hamar elfogy!
Nem az a lényeg, hogy a kerítés kolbászból van-e, hanem hogy milyen kolbászból. Nem az a lényeg, hogy bort iszol és vizet prédikálsz, hanem az, hogy milyen bort iszol. És nem az a lényeg, hogy sajtból van-e a Hold, hanem hogy milyen sajtból.
Az idei, IV. Kézműves Magyar Ízek Vásárán természetesen jelen lesznek azok az aromák, illatok, színek és élmények, amelyekkel már korábban is találkoztál és talán már vársz is, de készülj fel olyan különlegességekre is, amelyeket máshol ritkán kóstolhatsz. Rozmaringgal ízesített Országkolbász; aszalt szilvával töltött véreshurka; kukoricadarával készített Bácskai májas hurka vagy a kacsa-, illetve libakolbászok. A kolbászt sütve is imádjuk, a legjobb minőségű sütőkolbászokból a helyszínen máris falatozhatsz, és november lévén kortyolj hozzá remek újborokat (30 féle fog gyöngyözni a palackokban.) A vásár belépője mellé idén kolbász vagy hurka üdvözlőfalattal és újborkóstolóval várják a látogatókat.
Megkóstolni az eredeti, hagyományos ízeket, igazi függőséget okoz. Lehull a lepel, kiderül, hogy az ízfokozók, a mesterséges aromák és E-számok sötét világán túl igazi mesebirodalom rejlik, valódi ízekkel, természetes ételekkel, soha nem tapasztalt élvezetekkel. Kóstoltál már bükkfa hamuban érlelt bükki sajtot? Vagy vaddisznó sonkát? Vagy eredeti békési kolbászt? Olyan mézet, amely nem kínai cukorszirup? Válogatott hazai gyümölcsből készült lekvárt, adalékmentes kenyeret, minőségi bort, pálinkát? Ha igen, akkor tobzódhatsz az élvezetekben a IV. Kézműves Magyar Ízek Vásárán, ha még nem, akkor itt az idő, hogy te is megismerd ételeink valódi értékeit.
Ha még nem etted meg a kenyered javát, akkor ezentúl vigyázz, hogy kézműves kenyér legyen, irány a Millenáris.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!