Messziről jött ember azt mond, amit akar, de a Maguro Sushi Barban sokkal komolyabban veszik a sushi készítés művészetét annál, minthogy arra alapozzanak, az európaiak úgysem láttak még sushit közelről. Japánból érkezett mesterük, Hokama San, és az ő tapasztalata, valamint féltve őrzött konyhai titkai jóvoltából a Maguroban bátran és büszkén kínálnak sushit mindenkinek, annak is, akinek ez az első találkozása a különleges étellel, és annak is, aki akár Japánban ismerkedett meg vele.
Míg a konyha igyekszik követni a hagyományos japán vonalat, a Maguronál hisznek abban, hogy azzal sincs semmi gond, ha kultúrák találkoznak egymással, és az európai ízlésvilághoz közelebb álló sushikat is készítenek, így biztosan mindenki talál fogához való ízeket a rizsbe tekert, falatnyi művészetben. Bónuszunkért cserébe összesen 36 nigirit és makit falatozhattok, a menübe pedig miso leves, és természetesen, ahogy az illik, egy-egy csésze sencha tea is tartozik.
A Maguro Sushi Bar hálózat első üzletét a Nordsee anyavállalat Németországban nyitotta meg nagy sikerrel. Titka az eredeti japán ízek átültetése az europai piacra,a prémium eredeti japán alapanyagok felhasználása és japánból érkezett sushi séfek rendszeres ellenőrzése és a menük összeállítása.
Bárhonnan is érkezel, a Maguro Sushi Barban nem fogsz csalódni: az étel szeretete, a magas minőségű alapanyagok és a legmagasabb szakmai tudás a világ minden nyelvén ugyanazt jelenti: tökéletes vacsora.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!