Azt ismered, hogy megy a belga, a görög, meg az amerikai, aztán együtt jól kisütnek valamit? Viccként aligha ismerheted, rögtönzött lakomaként viszont kisvártatva előtted teremhet, a belül puha, kívül ropogós, forró és aranysárga sült krumpliról ismertté és kedveltté lett Belfrit éttermekben.
Toleráns, befogadó étek a hamburger: az alaprecept rendkívül jól variálható, új hozzávalókkal bővíthető. Jól tudják ezt a Belfritnél, ezért kerül az óriás-zsemlébe a szaftos, sült húspogácsa mellé most tzazikival töltött burgonyapárna. Egyvalami nem változhat: a kifogástalan minőségű alapanyagok és a gyorsasággal párosuló szakértelem. Így kerülhet percek alatt eléd forrón-illatozón e hamburger-csoda, egy kis adag híres belga sült burgonya kíséretében.
Minden jó, ha jó a vége, meg ha krémes. Nos, ebben sem lesz hiba, mert a falatozás záróakkordjaként nyolc darab vaníliakrémes mini gombóc édesíti meg az újabb Belfrit-randevút.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!