Minden családban van egy legenda a nagymama titkos húsleveséről, vagy arról, hogy soha senkinek nem sikerült olyanra a tojásos nokedli, mint anyunak. De az ismerős ízek között ott lapul a sülő húsok illatának az emléke is. A grillrács, egy muris főzőkötény, meg persze a jégben tartott sör hűvöse: a napok, amikor apu vette át a szakács szerepét.
Ismerős ízeket és kiadós fogásokat idéz meg a Dunakavics Étterem az Apukám világa tálon, amelyre pontosan olyan fogások kerültek, amiket apu is szívesen az asztalra tett volna: vasalt csirkecomb, fűszeres tartja, illatos, omlós sült krumpli meg persze az elmaradhatatlan vegyes savanyúság, mindez jóféle kézműves sörrel, vagy egy könnyű rozéval kísérve.
Hívd meg apukádat, vagy bárki mást egy igazán kiadós lakomára, és ha már úgyis hangulatban vagytok, a Dunakavics Étteremben vacsora után akár biliárdozhattok, vagy bowlingozhattok is egyet. Apukád kedvenc sportja. Nem?
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!