Már most is csokoládémesternek érzed magad, mert egy ültő helyedben meg tudsz enni egy egész tábla mogyorósat, és utána még a karamellesbe is belekóstolsz? Nem rossz teljesítmény, de nem árt, ha tudod, hogy csokoládé mester nem akárkiből lehet.
A tudást csak azok sajátíthatják el, akik belülről jövő rajongást éreznek a csokoládé iránt, akiknek megdobban a szíve, ha hallják a csokikockák roppanását, és akik nem félnem nemet mondani a kedvenc ízeikre, és az újdonságokra sem.
Ha úgy érzed, benned megvannak ezek a ritka képességek, akkor különleges ajánlatot tartogatunk számodra: bónuszunkkal ellesheted a csokoládémesterek titkát, és megtanulhatod, amit a bonbonkészítésről tudni érdemes.
A tanfolyamon kiderül, hogy mitől lesz igazán szép fényes, roppanós a bonbon külseje, hogyan lehet tökéletesen temperálni a csokoládét, mitől lesz lágy, krémes és finom az ízesítés, hogyan tudod kiszedni a bonbonokat a formából anélkül, hogy tönkremennének, illetve hogyan díszítheted az elkészült bonbonokat, hogy ne csak ínycsiklandozó, hanem szemet gyönyörködtető is legyen a végeredmény.
Ha valódi csokirajongó vagy, akkor nem is kell tovább győzködnünk, hiszen minden bizonnyal égsz a vágytól, hogy választ kapj ezekre a kérdésekre. Annyit azért még megsúgunk, hogy mivel ti, csokirajongók, magatok közt lesztek, a tanfolyamon nem csak szabad, egyenesen kötelező kóstolni, míg elkészíted a saját, 24 bonbonodat, és a tanfolyamon welcome forrócsokival várnak téged. Te még mindig nem kattintottál a bónuszért? Nem is szereted igazán a csokit!