A Föld éppen abban az irányban kering a Nap körül, mint ahogy a kanalad forog most a kávédban, egy liter víz egy foknyi melegítéséhez éppen annyi energia szükséges, mint amennyit egy macska egy nap alatt jó érzéssel elhasznál, és Amszterdamban, a Café de Klosban éppen úgy készül a borda, mint Budapesten, az Alagút Bisztróban. Mégis csak rendjén mennek a dolgok a világban.
Hogy mennyire, azt bónuszunkkal most te is kipróbálhatod. Előételnek mindjárt háromféle tapas érkezik, a padlizsános, a fetás és a tonhalas krémeket pedig éppen olyan simának és lágynak találod majd, mint magát az életet az Alagút Bisztró asztala mellett. Főételként mindketten egy-egy sima, és egy füstölt ízű bordát kaptok, fóliás burgonyával, fűszervajjal, kevert salátával, kétféle szósszal, frissen sült, ropogós bagettel. Hogy a falatok könnyebben csússzanak, fejenként fél liter ásványvíz is jár, de természetesen egy ilyen lakoma nem kelhetne el egy-egy pohár finom bor nélkül. Bujdosó fehér, Tolnai Rose Cuvée, Tolnai Kékfrankos közül választhattok.
Tegyétek próbára az országhatárokon átívelő, nemzeteket összekötő recepteket, és távozzatok úgy az Alagút Bisztróból, hogy elégedettek vagytok a világgal, és benne a helyetekkel is.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!