A Bornier Dijoni mustárok közel 200 éves tradicionális receptúra alapján készülnek a franciaországi Dijon tartományban, kizárólag válogatott kifejezetten dijoni mustárhoz termesztett mustármagokból. Próbáld ki is a francia szakácsművészet e tradicionális remekeit, amelyek kiválóak húsok, halak, szendvicsek ízesítéséhez, salátaöntetek, szószok alapjául grillezett húsok pácolásához. A gyártó a legmagasabb minőségbiztosítási előírásoknak (IFS és BRC) megfelelően működik, amely garancia a mindig tökéletes minőségre.
Választható ízek:
- Egész magos
Összetevők: víz, alkoholecet, mustármagok (hántolt és hántolatlan), só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, természetes aromák, antioxidáns: kálium metabiszulfit, fűszer (kurkuma).
Szavatossági idők: 2016.04.13.
- Mézes
Származási hely: Franciaország
Szavatossági idők: 2016.01.10.
Egységárak:
2619 Ft/kg (provanszi fűszerekkel, fokhagymás petrezselymes)
2340 Ft/kg (mézes)
- Fokhagymás
Súly:
0.705 kg - mézes
0,63 kg - provanszi fűszerekkel, fokhagymás petrezselymes
0.655 kg - fokhagymás petrezselymes
Forgalmazó: Salty and sweet Kft
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!