A Bornier Dijoni mustárok közel 200 éves tradicionális receptúra alapján készülnek a franciaországi Dijon tartományban, kizárólag válogatott kifejezetten dijoni mustárhoz termesztett mustármagokból. Próbáld ki is a francia szakácsművészet e tradicionális remekeit, amelyek kiválóak húsok, halak, szendvicsek ízesítéséhez, salátaöntetek, szószok alapjául grillezett húsok pácolásához. A gyártó a legmagasabb minőségbiztosítási előírásoknak (IFS és BRC) megfelelően működik, amely garancia a mindig tökéletes minőségre.
Összetevők: víz, alkoholecet, mustármagok (hántolt és hántolatlan), só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, természetes aromák, antioxidáns: kálium metabiszulfit, fűszer (kurkuma).
Választható ízek:
- Egész magos
Szavatossági idő: 2016.09.15
Súly: 0,7 kg
- Mézes
Szavatossági idők: 2016.01.13.
Súly: 0.7 kg
- Fokhagymás
Szavatossági idő: 2016.01.10
Súly: 0.7 kg
Forgalmazó: Salty and Sweet Kft
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!