Az ételérzékenység még nem a világ vége, és bár szomorú, hogy a különféle intoleranciák egyre többeket érintenek, jó hír, hogy egy-egy összetevő kiiktatása mellett is lehet változatosan, és jókat enni.
A Mindenevők főzőklubjainak célja, hogy az ételérzékenyek, vagy akár csak a reform ételek iránt érdeklődő mindenevők számára is bemutassák, hogy az ételérzékenyek konyhája is tartogat olyan fogásokat, amely bárki vacsoraasztalán megállná a helyét.
A főzőklubokban komplett háromfogásos vacsoramenüket ehetsz, és azt is megtudhatod, hogy melyik összetevő miért fontos neked, hogyan válogasd össze a számodra legjobb alapanyagokat.
A gluténmentes főzőklub menüsora:
- Gluténmentes magvas stangli hatszínű krémmel
- Grill csirkemell lecsómártással, polentával és friss tavaszi salátával
- Mascarponés gesztenyemousse köleságyon
A hisztaminszegény menüsor:
- Citromfüves almapüréleves karamellizált birsalmával
- Zöldséges húspogácsa sült cukkínivel és spárgakrémmártással
- Mézes citromos túrótorta édes kekszágyon
A laktózmentes főzőklub menüsora:
- Gazpacho házi tortillával és friss zöldségekkel
- Bolognaival töltött óriás kagylótészta parmezánnal és fenyőmagos rukkolával
- Posírozott körte gyömbéres borkrémmel
Egyél egy jót, és ismerj meg új recepteket, étkezz változatosan ételérzékenységed ellenére is, vagy csak vigyél be néhány új ízt a megszokott ételeid közé! A Mindenevők főzőklubja tényleg mindenkinek szól.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!