Az instant kávékészítési technológiák legújabb és legjobb módja a fagyasztva szárítás. Ilyen technológiával készülnek napjaink legjobb minőségű instant kávéi.
A fagyasztva szárított eljárással készített instant kávé ötvözi a tökéletes aromát és a tökéletes oldódást. A technológia lényege, hogy a pörkölt kávét egy kávéfőzőben igazi eszpresszó koncentrátummá főzik és folyamatos keverés és habosítás mellett az így kapott kávét -50 °C-ra fagyasztják és nedvességtartalmat kivonják. Ennek eredménye, hogy a kávé megőrizi az összes aromáját, viszont a kávé savanykás ízéért és gyomorégésért felelős csersav tartalmát kivonják. Az így kapott instant kávé tökéletesen és gyorsan oldódik mind vízben, mind tejben.
Kiszerelés: 200 g, ami kb. 100 csésze kávéhoz elegendő. (A termék kétfajta csomagolásban kapható, azonos ízben.)
Származási hely: Nagy-Britannia
Szavatossági idő: 2016.04.04.
Egységár: 7450 Ft/kg
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!