Szereted az ínyencségeket? És az exkluzív kényelmet, a pazar kilátást és kellemes hangulatot? Akkor mindezt egyben megtalálhatod a Manna Étteremben, ahol valóban isteni ételeket szolgálnak fel, miközben az Alagút tetejéről csodálkozhatsz rá Budapestre, hogy milyen gyönyörű. Most ráadásul féláron kóstolhatsz bele az igencsak ínycsiklandó étlapba, amiből nem lesz könnyű választani. Születésnapra, évfordulóra vagy karácsonyra tökéletes ajándék lehet.
A manna mint az istenek eledele többféle értelemben is jelentést nyer az étterem esetében, hiszen a mennyei finomságok és különlegességek mellett, a szó lágy hangzása a hely exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal. Ugyanis ezt garantálja a többszörösen díjnyertes lounge & étterem, ami több mint tíz éve stabil helyet foglal el a top éttermek között.
A Budai Vártól néhány méterre, az Alagút tetején, a fákkal borított domboldalban elhelyezkedő étteremben a csodás kilátás nem csak nyári attrakció, hiszen a fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik arról, hogy a panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhessék a vendégek. Az egyedi elhelyezkedés miatt az étterem különleges vonzerő mind a külföldi, mind a magyar vendégek körében.
A nemzetközi és magyar konyhát felvonultató étterem gasztrofilozófiája, hogy az eredeti alapanyagok felhasználásával készült ételeket a lehető legigényesebben tálalják fel a vendégek részére. A magas színvonalú kulináris élvezetről profi konyhai személyzet gondoskodik, mely számtalan díjjal büszkélkedhet.
Étlap:
Levesek és előételek
- Marha esszencia, vargányás ravioli, blansírozott zöldségek
- Libamáj cappuccino, datolya hab, aranymazsolás kalács
- Fenyőmagos vaddisznó pástétom, vörös áfonya, cumberland
- Fekete tőkehal Proscioutto-ban, mézes-vaníliás cékla coulis
- Dióban grillezett Reblochon, praliné krémmártás
- Pirított sütőtök, római levelek, gránátalma
Főételek
- Sous-Vide csirkemell pesto-val töltve, pecorinos pirított polenta
- Rosé kacsamell, ananászos-almás "pite", Calvados jus
- Rántott oldalas, sült burgonya, remoulád
- Konfitált borjúnyak, zsályás lóbab, sárgaborsópüré
- Szarvasfilé pisztácia crustában, fánk, Malbec redukció
- Posírozott halibut tekercs, fonnyasztott répák, Chablis mártás
- Szezámos bébi zöldség vajas tésztában, gorgonzolás brokkoli mártás
Desszertek
- Tejberizs mousse, mandulás crumble, narancs coulis
- Sóskaramellás mogyoró mousse, maracuja
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!