Az igazi olasz konyha titka abban rejlik, hogy nem a látványra meg a hókuszpókuszra fektetik a hangsúlyt, hanem egyszerű ételeket készítenek egyszerű alapanyagokból, de csakis a legmagasabb minőségben.
Varnyu Gábor, az Oliva’s étterem tulajdonosa, vezetője és séfje, pontosan tudja ezt, hiszen 23 éves szakmai tapasztalatának jelentős részét olasz éttermekben dolgozva, külföldön töltötte.
Valószínűleg ezért mert belevágni a kihívásba, és nyitott éttermi minőségű ételeket kínáló pizzázót egy bisztró méretű helyen. Az árak az utóbbinak felelnek meg, a minőségből azonban a főnök nem enged: nem is csoda, hogy az erre járó, hazai ízeket kereső olaszok nap mint nap tapssal, szóval dicsérik meg a fogásokat, pedig egy konyhájára kényes olasz vendéget idegen országban, de hazai pályán nem egyszerű lenyűgözni.
A 100%-ban olasz alapanyagokból előállított előételek, levesek, saláták, szendvicsek, tészták és pizzák széles választéka másokat is meggyőzött, az Oliva’s 3 hónappal a megnyitása után az utazók valós értékelései alapján megkapta a Tripadvisor Kiválósági tanúsítványát. Így bátran mondhatjuk, hogy bónuszunkkal egy igazi hazai sikersztoriba kóstolhatsz bele, hogy hamisítatlan olasz ízeket kapj, akár a margherita, sonkás, sonka-gombás vagy szalámis pizzát választod. Az étel mellé pedig természetesen házi limonádé is jár, hiszen egy olasz vendégségből sem engednének tovább szomjasan soha.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!