Nem mintha bármi bajunk lenne a töltött káposztával, sőt, de azért nem árt észben tartani, hogy nem ez az egyetlen étel, amit karácsony tájékán fogyasztani lehet. Ha most rávágtad, hogy persze, mert ott van a bejgli is, akkor lehet, hogy ez a bónusz nem neked szól. Viszont, ha évszaktól, szezontól függetlenül szereted a tradicionális ízeket, a minőségi alapanyagokból, nagy szakértelemmel készített fogásokat, és valami különleges, elegáns menüsorral ünnepelnél, ráadásul mindezt megosztanád valakivel, akit szeretsz, akkor itt a ti ajánlatotok!
Az aSushiBarban eredti japán recept alapján, frissen készült sushik várnak, a 3 fogásos karácsonyi menüsorral pedig az étlap kedvencei közül csemegézhettek, és biztosan jól is laktok, hiszen előételt, főételt és desszertet is tartalmaz az ajánlat.
Szépek, akár egy karácsonyfadísz, és finomak, akár a sushi. Merthogy ezek sushik. Az új kedvenc karácsonyi ízeid.
Előétel: 20 db-os előétel tál
- 4 db tintahalkarika
- 4 db bundázott rákolló
- 6 db tavaszi tekercs
- 6 db sült háromszög zöldségekkel töltve
- 2 féle mártogatós szósszal
Főétel: 36 db-os sushi tál
- 2 szelet lazac sashimi
- 2 szelet vöröstönhal sashimi
- 8 db teriyaki lazac, krémsajt, uborka maki tekercs
- 8 db tonhalkrémes snidlinges maki tekercs
- 8 db sült cukkini, aszalt paradicsom pankó morzsába forgatva maki tekercs
- 2 db polip nigiri
- 2 db tintahal nigiri
- 2 db shiitake gomba gunkan
- 2 db chukka saláta gunkan
Desszert:
- 2 főre választható fagylalt