Mély hódolattal gondolunk a magyar konyha remekbeszabott fogásaira, de bocsássa meg a világ, ha két töltött káposzta meg egy fürt májas hurka között néha ennénk valami olyasmit is, ami nem pattintja le a gombot a farmerunkról. Az olaszok nagy mesterei annak, hogy úgy rendezzenek különleges lakomákat, hogy a végén mindenki jól lakottan, de a saját lábán, nem pedig gurulva távozzon az asztaltól.
A Kuktaparty Főzőiskolában bónuszunkért cserébe most a mediterrán ízekkel, illetve azok elkészítésével ismerkedhetsz, és rögtön friss saláták, könnyű tésztaételek, roppanós zöldségek kerülnek majd a tányérra. Az olasz ételek titka abban rejlik, hogy egyszerűségükben is nagyszerűek, így, ha már érted a csíziót, különösebb erőfeszítés nélkül lenyűgözheted a vendégeidet, mondjuk egy aszalt paradicsomos csirkemellel, és némi vajas-rukkolás rizottóval.
Könnyedség ide vagy oda, a tanfolyamról azért az édességek sem hiányozhatnak, hiszen ha valakik, hát akkor az olaszok igazán tudnak élni. És hogy mindezt hogyan teszik elegáns könnyedséggel, abból most te is ízelítőt kaphatsz a mediterrán főzőkurzuson.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!