Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is - tartja a bölcs mondás. De mi a helyzet a sörrel? A német tisztasági törvény szerint ehhez a becses nedűhöz nem is kell semmi más, mint árpamaláta, komló, víz és sörélesztő, de természetesen a sörfőzők kreativitása sok más finomságot is bevon a sörfőző bendőjébe.
Bónuszunkkal nem csak beszélgetni fogtok a sörfőzésről, hanem élesben is kipróbáljátok, milyen, amikor magatoknak készítitek a folyékony kenyeret. Az 5-6 órás képzésen és bemutatón természetesen a malátaőrléssel kezdetek, de a SerPa univerzális sör- és pálinkafőző működésével és beállításával is megismerkedtek, miközben pedig a sör lefő, választ kaptok a gyakorlati és elméleti kérdéseitekre, valamint a jogszabályi háttérrel is megismerkedhettek.
Ha szeretnél otthon, magadnak főzni, de nem paprikás krumplit, hanem aranyló, habzó sört, esetleg a pálinka- vagy lekvárfőzés is érdekel, ha már van előképzettséged, de érdekel egy új és egyszerű technológia, esetleg még most találkozol először a sörfőzésbe öltött tudománnyal és művészettel, ezzel a bónusszal garantáltan kellemes órákat tölthettek el a konyhában, a különleges kukta mellett.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!